Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Γιασικεβίτσιους: “Ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει πολύ”

Γιασικεβίτσιους: “Ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει πολύ”
ΑΠΕ

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό του Γιώργου Βόβορα, ενόψει της αποψινής αναμέτρησης των Καταλανών με το “τριφύλλι” για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει αγωνιστικά και έχει έχει καθαρές ιδέες στο παιχνίδι του, ενώ έκανε ειδική αναφορά στους Νέντοβιτς, Παπαπέτρου και Φόστερ.

Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός: Απέναντι στον Καλάθη για την υπέρβαση

«Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή, θα παίξουμε πολλά παιχνίδια, και είναι σημαντικό κάθε παίκτης που μπαίνει στο γήπεδο να μας δώσει καλά πράγματα. Ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει πολύ αυτή τη σεζόν αλλά έκανε καλές μετεγγραφές. Είναι μια ομάδα με καθαρές ιδέες, με παίκτες που κουβαλάνε το παιχνίδι της ομάδας όπως ο Παπαπέτρου, ο Νεντόβιτς και ο Φόστερ», ανέφερε ο Λιθουανός τεχνικός της Μπαρτσελόνα, ο οποίος συνέχισε:

«Η υπόλοιπη ομάδα τους βοηθάει πραγματικά και έχουν πολλή ενέργεια, γνωρίζοντας τέλεια ποιος είναι ο ρόλος τους. Πιστεύω ότι είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα. Έπαιξαν ένα συγκεκριμένο στυλ με τον Νικ (Καλάθης) και τώρα παίζουν πολύ διαφορετικά. Όπως είπα, η μπάλα πηγαίνει συχνά στους Νέντοβιτς και Παπαπέτρου, οι οποίοι παίζουν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Έχουν μερικούς σημαντικούς αμυντικούς παίκτες όπως ο Σαντ Ρος, που μπορεί να παίξει άμυνα σε 2-3 θέσεις και βοηθάει στις αλλαγές. Είναι μια πολύ καλή ομάδα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις