Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Γιατί ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ξεκίνησε βασικός στο Τσέλσι – Γιουνάιτεντ

Γιατί ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ξεκίνησε βασικός στο Τσέλσι – Γιουνάιτεντ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ξεκίνησε βασικός στο ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι για την Premier League, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από κανέναν φίλο του ποδοσφαίρου.

Ο υπηρεσιακός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάικλ Κάρικ, είπε ότι ήταν δική του απόφαση να μην ξεκινήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην ισοπαλία της ομάδας (1-1) με την Τσέλσι την Κυριακή και ότι δεν είχε επιλέξει την ενδεκάδα ο Ραλφ Ράνγκνικ, ο οποίος πρόκειται να αναλάβει την ομάδα.

Ο πρώην αμυντικός της Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ υποστήριξε πριν από το παιχνίδι ότι ο Γερμανός Ράνγκνικ είχε κάνει την επιλογή της ενδεκάδας, αλλά ο Κάρικ διαφώνησε.

«Δεν είναι έτσι, όχι», είπε ο Κάρικ στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης. «Ήρθαμε εδώ με ένα σχέδιο. Ήξερα πώς θα έπαιζε η Τσέλσι και θέλαμε να σταματήσουμε τις πάσες προς τον Ζορζίνιο και τον Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ. Υπήρξαν μερικές αλλαγές για να φρεσκάρουμε την ομάδα και έτσι αποφασίσαμε να προχωρήσουμε. Σχεδόν τα καταφέραμε».

Ο Ρονάλντο, ο οποίος ξεκίνησε και σκόραρε στη νίκη της Γιουνάιτεντ επί της Βιγιαρεάλ μεσοβδόμαδα για το Champions League, μπήκε στο 64ο λεπτό εναντίον της Τσέλσι.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν μιλιόταν μετά το Τσέλσι – Γιουνάιτεντ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είχε όρεξη για κουβέντες μετά το τέλος του αγώνα της Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι. Η κάμερα «έπιασε» τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να περπατά προς την φυσούνα εμφανώς απογοητευμένος.

Σύμφωνα με τη «Daily Mail», ο Κριστιάνο Ρονάλντο αγνόησε και τους οπαδούς των «κόκκινων διαβόλων» που του ζητούσαν μια αναμνηστική φωτογραφία και αποχώρησε μονολογώντας.

Η αντίδραση του αυτή είναι εξαιρετικά πιθανό να σχετίζεται με το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα της Γιουνάιτεντ.

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Δεν υπάρχει κάτι που να είναι αδύνατο όταν παίζεις για την Γιουνάιτεντ»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φρόντισε, πάντως, να στείλει μήνυμα αντεπίθεσης. Με ανάρτηση του στο instagram, ο Πορτογάλος σταρ έδωσε το σύνθημα για τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν.

«Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος μπροστά μας και δεν υπάρχει κάτι που να είναι αδύνατο όταν παίζεις για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα συνεχίσουμε να κυνηγάμε τους στόχους μας μέχρι το τέλος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 36χρονος Πορτογάλος επιθετικός.

Η ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις