Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Γήπεδο ΑΕΚ: Το Εστιατόριο «1968» άνοιξε τις πύλες του για τους «κιτρινόμαυρους» οπαδούς

Γήπεδο ΑΕΚ: Το Εστιατόριο «1968» άνοιξε τις πύλες του για τους «κιτρινόμαυρους» οπαδούς
ΦΩΤΟ Newsit.gr

Κάθε μέρα που περνάει, η ΚΑΕ ΑΕΚ δείχνει όλο και πιο έτοιμη για την προσεχή μπασκετική σεζόν. Η νέα… γηπεδική εποχή της ομάδας στο κλειστό των Άνω Λιοσίων έχει φέρει ήδη τις πρώτες ανέσεις προς τους οπαδούς της. Το εστιατόριο «1968» είναι πλέον ανοικτό.

Οι άνθρωποι της ΚΑΕ ΑΕΚ αισθάνονται και δείχνουν δικαιωμένοι με τις κινήσεις που έχουν κάνει γύρω από το νέο «παλάτι» της ομάδας στα Άνω Λιόσια και πιστεύουν πως ο κόσμος θα… ακολουθήσει! Από τη Δευτέρα (23.08.2021) τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ έκαναν… ποδαρικό στο κιτρινόμαυρο παρκέ με τον μεγάλο δικέφαλο στο κέντρο, βρίσκοντας «σπίτι» μετά από 18 χρόνια περιπλάνησης.

Σήμερα (24.08.2021) η Ένωση έκανε ένα ακόμα βήμα, στα… υψηλά πρότυπα που θέλει να κινηθεί. Ακολουθώντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, μπορεί να υποδεχθεί τον κόσμο της στο Εστιατόριο «1968», μέσα στο νέο της «παλάτι» (σ.σ. αφιερωμένο στον άθλο του Αμερικάνου, του Τρόντζου του Ζούπα και των άλλων… θρύλων).

«Ο πρώτος εσωτερικός χώρος, με πλήρη εξοπλισμό και ανέσεις, στο Κλειστό Γήπεδο της νέας εποχής» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων η ΑΕΚ σε μια από τις πολλές σχετικές αναρτήσεις της στα social media.

Παρά το εργάσιμο της ημέρας αλλά και την περίοδο των διακοπών, φίλοι της ΑΕΚ έκαναν την εμφάνιση τους κατά την πρώτη ημέρα. Οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν πως οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί θα βρεθούν στο χώρο και θα γνωρίσουν σιγά – σιγά το νέο «σπίτι» της ομάδας. Άλλωστε, η πιθανή συνύπαρξη με τους παίκτες της στο εστιατόριο, θα αποτελέσει δέλεαρ για τους μικρούς φίλους της ομάδας.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ περιμένουν να κριθούν και να πετύχουν, για όσα προσφέρουν στους φίλους της ομάδας τους (αλλά και των υπολοίπων, που απλά θα έχουν την περιέργεια να δουν το νέο «παλάτι» της Ένωσης).

Οι εργασίες στο κλειστό των Άνω Λιοσίων δεν σταματούν και θα συνεχιστούν μέχρι να γεμίσουν οι εξέδρες του κατάμαυρα καθίσματα (έτσι το οραματίζεται ο κ. Αγγελόπουλος). Τα σχέδια των ανθρώπων της ομάδας υλοποιούνται και στο πλάι τους βρίσκεται ο δήμος Φυλής. Οι εργασίες καθαρισμού το τελευταίο διάστημα στον περιβάλλοντα χώρο είναι αρκετές, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν να δουν να υλοποιείται και η δέσμευση για λεωφορειακή γραμμή από την τοπική στάση του προαστιακού προς το γήπεδο, τις ημέρες των αγώνων Οι… πύλες στο κλειστό των Άνω Λιοσίων άνοιξαν και πλέον στην ΑΕΚ περιμένουν τους φίλους της ομάδας!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις