Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Η Μίλαν «γλίτωσε» στη λήξη, διακοπή στο Φιορεντίνα – Ρόμα στη μνήμη του Αστόρι (video)

Η Μίλαν «γλίτωσε» στη λήξη, διακοπή στο Φιορεντίνα – Ρόμα στη μνήμη του Αστόρι (video)
Reuters

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι τραυματίας, η Ουντινέζε αποδείχθηκε… σκληρό καρύδι και η Μίλαν δείχνει να «ζαλίζεται», φέρνοντας 1-1 μέσα στο «Σαν Σίρο» με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 90… φεύγα! Οι άνθρωποι της Φιορεντίνα δεν ξέχασαν τον Νταβίντε Αστόρε, τρία χρόνια από το ξαφνικό του θάνατο.

Την τρίτη της απώλεια βαθμών στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές στη Serie A γνώρισε η Μίλαν. Οι «ροσονέρι» έφεραν 1-1 στο Σαν Σίρο» με την Ουντινέζε , γεγονός που δίνει την ευκαιρία στην πρωτοπόρο Ίντερ (αγωνίζεται την Πέμπτη στην έδρα της Πάρμα) να αυξήσει τη διαφορά της από τη δεύτερη θέση.

Για περισσότερα από 90 λεπτά η Ουντινέζε κρατούσε στα χέρια της το «διπλό», με το γκολ του Μπεκάο (68’). Στο 90+7 όμως ο διαιτητής είδε το χέρι του Λάρσεν εντός μεγάλης περιοχής και ο Κεσιέ έδωσε το βαθμό στη Μίλαν. Έτσι, οι «ροσονέρι» έφτασαν τους 53 βαθμούς, μένοντας στο -3 από την Ίντερ.

Μεγάλη νίκη στην έδρα της Φιορεντίνα πήρε η Ρόμα (2-1), αποτέλεσμα που την ανέβασε στην 5η θέση και στο +3 από τη Νάπολι, που νωρίτερα έφερε 3-3 στην έδρα της Σασουόλο. Το νικητήριο τέρμα για τους «τζιαλορόσι» ήρθε στο 88’ από τον Ντιαβαρά.

Serie A: Μοιραίος ο Μανωλάς για τη Νάπολι στην «γκέλα» με τη Σασουόλο (video)

Σε μια από τις… σημαντικότερες στιγμές του αγώνα, η Φιορεντίνα τίμησε τη συμπλήρωση τριών ετών από τον ξαφνικό θάνατο του αρχηγού της, Νταβίντε Αστόρι, με μια διακοπή εν μέσω χειροκροτημάτων στο 13ο λεπτό.

Η Αταλάντα «πυροβόλησε» για μια ακόμα αγωνιστική. Αυτή τη φορά,… θύμα της ήταν η ουραγός, Κροτόνε, την οποία διέλυσε με 5-1, έχοντας διαφορετικούς σκόρερ (το 4ο γκολ των γηπεδούχων, ήρθε από υπέροχο πλασέ του Ίλισιτς)! Με το «τρίποντο» αυτό, η ομάδα του Γκασπερίνι «έπιασε» και πάλι την Γιουβέντους, φτάνοντας τους 49 βαθμούς.

Πολύ σημαντική επιτυχία και για την Κάλιαρι, που επιβλήθηκε 1-0 της Μπολόνια στη Σαρδηνία και βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού, αν και η Τορίνο, που εισήλθε σ΄ αυτή, έχει δύο παιχνίδια λιγότερα, ενώ ισόπαλο έληξε το μεγάλο ντέρμπι της Γένοβας ανάμεσα σε Τζέονα και Σαμπντόρια (1-1).

Αποτελέσματα και σκόρερ

Λάτσιο-Τορίνο         Δεν διεξήχθη

Γιουβέντους-Σπέτσια   3-0

(62΄ Μοράτα, 71΄ Κιέζα, 89΄ Ρονάλντο)

Σασουόλο-Νάπολι       3-3

(34΄ αυτ. Μαξίμοβιτς, 45΄+1 πεν. Μπεράρντι, 90΄+5 πεν. Καπούτο – 38΄ Ζιελίνσκι, 72΄ Ντι Λορέντσο, 90΄ πεν. Ινσίνιε)

Αταλάντα-Κροτόνε      5-1

(12΄ Γκόσενς, 48΄ Παλομίνο, 50΄ Μουριέλ, 58΄ Ίλιτσιτς, 85΄ Μίραντσουκ – 23΄ Σίμι)

Μπενεβέντο-Βερόνα     0-3

(25΄ Φαραόνι, 34΄ αυτ. Φουλόν, 50΄ Λαζάνια)

Κάλιαρι-Μπολόνια      1-0

(19΄ Ρουγκάνι)

Φιορεντίνα-Ρόμα       1-2

(60΄ αυτ. Σπινατσόλα – 49΄ Σπινατσόλα, 88΄ Ντιαβαρά)

Τζένοα-Σαμπντόρια     1-1

(53΄ Τζαπακόστα – 77΄ Τονέλι)

Μίλαν-Ουντινέζε       1-1

(90΄+7 πεν. Κεσί – 68΄ Μπεκάο)

Πάρμα-Ίντερ           4/3

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις