Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Ιωάννης Παπαπέτρου: «Κόσμος έχασε τα παιδιά του και εμείς παίξαμε μπάσκετ»

Ιωάννης Παπαπέτρου: «Κόσμος έχασε τα παιδιά του και εμείς παίξαμε μπάσκετ»
grab_youtube

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για το Game 4 μεταξύ Παρτίζαν και Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ αναφέρθηκε και στο τραγικό συμβάν της μαζικής δολοφονίας σε σχολείο του Βελιγραδίου.

Το μακελειό στο Βελιγράδι, όταν 14χρονος άνοιξε πυρ στο σχολείο του σκοτώνοντας οκτώ παιδιά και έναν φύλακα, έχει συγκλονίσει τους πάντες. Η Παρτιζάν, όμως, κλήθηκε να αγωνιστεί εντός έδρας με την Ρεάλ Μαδρίτης, για το game 4 της σειράς των playoffs της Euroleague.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε σε σέρβικο μέσο για το ματς μεταξύ Παρτίζαν και Ρεάλ, τονίζοντας όμως πως καμία σημασία δεν έχει μπροστά στα όσα τραγικά συνέβησαν στο σχολείο αυτό του Βελιγραδίου.

“Πρώτα από όλα θέλω να συλλυπηθώ στις οικογένειες των θυμάτων για όσα έγιναν. Αυτό που έγινε είναι τρομακτικό. Ο κόσμος είναι πλέον πολύ διαφορετικός” δήλωσε αρχικά ο Παπαπέτρου, για να προσθέσει:

“Κόσμος έχασε τα παιδιά του και εμείς ήρθαμε να παίξουμε μπάσκετ . Προφανώς οι σκέψεις μας είναι κοντά τους. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο παρα το πένθος”.

Κλείνοντας το θέμα, ο Παπαπέτρου δήλωσε: “Είναι δύσκολο. Όταν μάθαμε τι έγινε, καταρρακωθήκαμε. Ξυπνάς το πρωί, έρχεσαι στο γήπεδο, προσπαθείς να συγκεντρωθείς στο μπάσκετ και απλώς δεν γίνεται.

Δεν έχω παιδιά, αλλά με τρομοκρατεί η ιδέα να πάει το παιδί μου σχολείο και να συμβεί κάτι τέτοιο. Ήταν σπουδαία ατμόσφαιρα και μακάρι αυτό που έγινε να βοηθήσει ώστε να αλλάξει κάτι και οι άνθρωποι που φτιάχνουν νόμους να κάνουν κάτι για αυτό”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις