Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

ΚΑΕ ΑΕΚ: Η πρώτη αντίδραση μετά τις δηλώσεις του Βαγγέλη Λιόλιου

ΚΑΕ ΑΕΚ: Η πρώτη αντίδραση μετά τις δηλώσεις του Βαγγέλη Λιόλιου
Intime.gr

Η ΑΕΚ επέλεξε να σχολιάσει με μόλις εννέα λέξεις όλα όσα είπε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος αναφέρθηκε στις καταγγελίες της ΚΑΕ ΑΕΚ περί «εγκληματικής οργάνωσης» στο μπάσκετ, ζητώντας από τους «κιτρινόμαυρους» να προσκομίσουν τα απαραίτητα στοιχεία.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο θέμα της αδειοδότησης, χαρακτηρίζοντας παράνομη την απόφαση του ΕΣΑΚΕ να… ακυρώσει την αρμόδια Επιτροπή και υπογραμμίζοντας πως οι τέσσερις ομάδες που δεν έχουν πάρει άδεια (ΑΕΚ, Άρης, Λάρισα, Απόλλων Πάτρας) θα έχουν προτεραιότητα για τις wild cards.

“Κανένα νταραβέρι με κανέναν. Συνεχίζουμε στο δρόμο της νομιμότητας” ανέφερε το λιτό μήνυμα της ΑΕΚ στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook. Φυσικά, δεν αποκλείεται να ακολουθήσει -μέσα στην ημέρα- και επίσημη τοποθέτηση της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ.

Να θυμίσουμε ότι το πρωί της Τρίτης (21.06.2022) ο Αντιπρόεδρος και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, κατέθεσε στην Εισαγγελία Αθηνών τον πρώτο φάκελο με στοιχεία για τις καταγγελίες που είχε κάνει η Ένωση για το ελληνικό μπάσκετ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις