Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Κάηκε” (ξανά) η Νέα Φιλαδέλφεια για τη Βασίλισσα ΑΕΚ! [pics]

ΑΕΚ Νέα Φιλαδέλφεια

Δεν προλαβαίνουν αλλά ούτε και… χορταίνουν οι οπαδοί της ΑΕΚ να πανηγυρίζουν τις τελευταίες ώρες. Ένα 24ωρο μετά τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο, η Νέα Φιλαδέλφεια “κάηκε” και πάλι.

Βράδυ Κυριακής, λίγο αφού ο Ντούσαν Σάκοτα μέσα σε πανδαιμόνιο έχει σηκώσει στο φλεγόμενο ΟΑΚΑ την κούπα του Champions League Basket. Η ΑΕΚ έβαλε στην τροπαιοθήκη της την τρίτη ευρωπαϊκή της κούπα και οι δρόμοι στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν άργησαν να… γεμίσουν.

Παντού κίτρινο και μαύρο. Παντού τρελαμένοι οπαδοί της Ένωσης, με σημαίες, με καπνογόνα, πανηγυρίζουν τη νέα επιτυχία της ομάδας τους. «Θερμά συγχαρητήρια για τη μεγάλη και επάξια ευρωπαϊκή σας διάκριση», ήταν το συγχαρητήριο μήνυμα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο για την κατάκτηση του Basketball Champions League.

Αλλά τα συγχαρητήρια, που έπεσαν “βροχή” λίγο ένοιαζαν τους οπαδούς της ΑΕΚ. Όπως δεν τους ένοιαξε ούτε η κανονική βροχή. Μικροί, μεγάλοι, άνθρωποι κάθε ηλικίας βγήκαν στους δρόμους της πόλης που έχει συνδέσει την οντότητά της με την ΑΕΚ.

Οι δρόμοι γέμισαν κόσμο. Οι φωνές ακούγονταν παντού. Καπνογόνα έκαναν τη νύχτα μέρα. Οδηγοί βγήκαν από τα αυτοκίνητά τους για να ενώσουν τη φωνή τους με τους άλλους. 18 χρόνια περίμεναν οι ΑΕΚτζήδες μια νέα ευρωπαϊκή επιτυχία. Και αυτή ήρθε με τη συμπλήρωση 50 ετών από το έπος του ’68. Και το πανηγύρισαν με την ψυχή τους!

Εικόνες από τη Νέα Φιλαδέλφεια και το νέο… πάρτι για την ΑΕΚ

Φωτογραφίες: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις