Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Καρίμ Μπενζεμά: Το λέιζερ που τον στόχευσε στο πέναλτι αλά Πανένκα και η αυτοπεποίθηση

Καρίμ Μπενζεμά: Το λέιζερ που τον στόχευσε στο πέναλτι αλά Πανένκα και η αυτοπεποίθηση
Reuters

Ο Καρίμ Μπενζεμά πέτυχε δυο γκολ μέσα στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι και κράτησε την Ρεάλ Μαδρίτης… ζωντανή, στο παιχνίδι της πρόκρισης στον τελικό του Champions League. Το πέναλτι αλά Πανένκα που εκτέλεσε προκάλεσε τον θαυμασμό, όλων.

Ο Καρίμ Μπενζεμά στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος της Ρεάλ Μαδρίτης, απέτυχε να σκοράρει σε δυο εκτελέσεις πέναλτι. Κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 4-3, μειώνοντας για την “Βασίλισσα” με εκτέλεση αλά Πανένκα.

Η προσπάθεια του είχε και έναν.. έξτρα βαθμό δυσκολίας. Όπως αποδεικνύεται από φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα social media, ο Γάλλος επιθετικός είχε γίνει… στόχος των οπαδών της Μάντσεστερ Σίτι. Δευτερόλεπτα πριν στήσει την μπάλα στη βούλα, στο πρόσωπο του εμφανίστηκε δέσμη φωτός, από τα λέιζερ των φίλων των “πολιτών”.

Ο Καρίμ Μπενζεμά ανέλαβε την ευθύνη της εκτέλεσης του πέναλτι και με τον τρόπο αυτόν, διαμόρφωσε το τελικό 4-3 του πρώτου ημιτελικού του Champions League. Ο Καρίμ Μπενζεμά, εξήγησε τους λόγους που ανέλαβε το ρίσκο…

«Έχω πάντα στο μυαλό μου πως αν δεν εκτελέσεις ένα πέναλτι, δεν θα το χάσεις ποτέ. Το να πάρεις αυτή την ευθύνη είναι θέμα αυτοπεποίθησης και μόνο. Εγώ έχω πολλή εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Έτσι το κάνω και μου βγαίνει σε καλό», τόνισε ο Γάλλος επιθετικός που πέτυχε τα δύο γκολ της ομάδας του φτάνοντας τα 14 σε 10 εμφανίσεις στο φετινό Champions League.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις