Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Κατερίνα Στεφανίδη: Ανάρτηση για το σπίτι της στην Παλλήνη και «καυγάς» στο twitter

Κατερίνα Στεφανίδη: Ανάρτηση για το σπίτι της στην Παλλήνη και «καυγάς» στο twitter

Η Κατερίνα Στεφανίδη συνηθίζει να κάνει αναρτήσεις στο twitter για ζητήματα της επικαιρότητας και φυσικά η φωτιά που ξεκίνησε από την Πεντέλη και έθεσε σε κίνδυνο το σπίτι της στην Παλλήνη, δεν θα μπορούσε να μην είναι ένα απ’ αυτά. Συνηθίζει επίσης να απαντά στους χρήστες που σχολιάζουν τα post της.

Έτσι έγινε και το βράδυ της Τετάρτης (20.07.2022), όταν η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε ανάρτηση για το γεγονός πως ο πατέρας της (όπως είχε δηλώσει και η μητέρα της στο newsit.gr νωρίτερα) ήταν εκείνος που έσωσε το σπίτι τους στην Παλλήνη από τη φωτιά γιατί πυροσβέστες δεν… εμφανίστηκαν.

«Πήγα για ύπνο αφού μίλησα με τους γονείς μου και μου είπαν ότι η φωτιά ήταν μακρυά. Ξύπνησα με εκατοντάδες κλήσεις και μηνύματα. Το σπίτι το έσωσε ο μπαμπάς μου. Εύχομαι ο εφιάλτης αυτός να τελειώσει σύντομα για όλους τους συνανθρώπους μας που είδαν τις περιουσίες τους να καίγονται», ήταν η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη.

Και αυτή προκάλεσε σχόλια, με την πρωταθλήτρια του επί κοντώ να απαντά σε σχόλια που την ενόχλησαν, αποκαλώντας μάλιστα έναν από τους χρήστες «πολιτικοποιημένο γουρούνι». Ήταν χρήστης που τη ρώτησε αν το σπίτι τους κάηκε και έβαλε ένα emoji που κλαίει από τα γέλια.

https://twitter.com/KatStefanidi/status/1549828817530880001?s=20&t=HK5Jobtj9JUW55w_wLuX4Q

«Ναι. ο Μπαμπάς σου με Νεροπίστολο το Έσωσε. Δεν Ντρέπεσαι λίγο. αντί να πείτε Ευχαριστώ σε όλους όσους έτρεξαν να βοηθήσουν λέτε “Όλη η Οικογένεια” Αηδίες πίσω από την Κομματική Ταυτότητα.. Όμως τι να περιμένεις από Ζαίους…», έγραψε κάποιος άλλος. Και σε αυτό απάντησε η Κατερίνα Στεφανίδη.

«Σε συγχωρώ γιατί είναι λογικό να πιστεύεις ότι υπάρχουν παντού πυροσβέστες αφού έτσι σου λένε τα κανάλια. Αλλά ναι ο μπαμπάς και οι γείτονες με κλαδιά έσωσαν τα σπίτια. Ό,τι βλέπεις στην τηλεόραση δεν είναι αλήθεια».

https://twitter.com/KatStefanidi/status/1549833512076951557?s=20&t=HK5Jobtj9JUW55w_wLuX4Q

Και στην τελευταία της ανάρτηση, η Κατερίνα Στεφανίδη έγραψε: «Πραγματικά αν αυτό το tweet είναι αντιπολίτευση μου υποτιμάτε την νοημοσύνη μου. Υπάρχουν πολλά που θα μπορούσε να πει κάποιος που θέλει να κάνει αντιπολίτευση. Καίγονται περιουσίες, ζώα και άνθρωποι και προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τι ψηφίζουν». 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις