Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Κερδισμένος ο Ολυμπιακός από την απόφαση της UEFA κατά των Ρώσων

Κερδισμένος ο Ολυμπιακός από την απόφαση της UEFA κατά των Ρώσων
ΦΩΤΟ Intime

Η απόφαση της UEFA να αποκλείσει τις ρωσικές ομάδες από όλες τις διοργανώσεις της ενόψει της νέας σεζόν, αναμένεται να ευνοήσει μία σειρά από ευρωπαϊκούς συλλόγους στη βαθμολογία της.

Η Σέλτικ του Γιώργου Γιακουμάκη και η Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα και Σιώπη είναι έτσι πιθανό να βρεθούν απευθείας στους ομίλους του Champions League, ενώ στους κερδισμένους θα είναι εκτός απροόπτου και ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες θα γλιτώσουν τον πρώτο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και θα βρεθούν κατευθείαν στο δεύτερο, αν κατακτήσουν το πρωτάθλημα στη Superleague 1 και η Βιγιαρεάλ δεν πάρει τον τίτλο στο φετινό Champions League.

Οι Ισπανοί έχασαν με 2-0 στο πρώτο ματς των ημιτελικών από τη Λίβερπουλ και έτσι μοιάζει απίθανο να φθάσουν στον τελικό πόσο μάλλον να κατακτήσουν το τρόπαιο, ενώ ο Ολυμπιακός μόνο μαθηματικά δεν έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Ως εκ τούτου, η ομάδα του Μαρτίνς θα κερδίσει και κάποιες ημέρες για τις διακοπές του καλοκαιριού, αφού ο δεύτερος προκριματικός γύρος είναι προγραμματισμένος για 19 και 20 Ιουλίου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις