Αθλητικά

Κοντονής – UEFA: Προς αποφυγή το Grexit

Από τη Γενεύη, όπου είχε ταξιδέψει προκειμένου να συναντηθεί εκ νέου με την ηγεσία της UEFA, επέστρεψε ο Σταύρος Κοντονής, με τις πληροφορίες να μιλούν για σχεδόν... ταύτιση των δύο πλευρών. Ποια η (μοναδική) διαφωνία.

Η ψαλίδα στη διαφωνία των δύο πλευρών έχει κλείσει σε πολύ μεγάλο βαθμό, και όλα δείχνουν ότι θα αποφευχθεί το καταστροφικό ποδοσφαιρικό Grexit.

Το μόνο ζήτημα που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει και δεν υπάρχει σύγκλιση απόψεων, είναι αυτό του αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τον Σταύρο Κοντονή, πάντως, να είναι άκρως συζητήσιμος, έχοντας αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται και επίσημη τοποθέτηση από πλευράς του υπουργείου Αθλητισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα