Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Κορμπεράν για το Ναντ – Ολυμπιακός: «Υπήρχε φάουλ στον Καμαρά – Aξίζαμε την ισοπαλία»

Κορμπεράν για το Ναντ – Ολυμπιακός: «Υπήρχε φάουλ στον Καμαρά –  Aξίζαμε την ισοπαλία»
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-1 από τη Ναντ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League και ο Κάρλος Κορμπεράν τόνισε ότι η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς στην Cosmote TV, ο Κορμπεράν στάθηκε στην κακή εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και στο φάουλ στον Καμαρά πριν το δεύτερο γκολ της Ναντ, για το οποίο “φωνάζει” ο Ολυμπιακός.

Οι δηλώσεις του Κορμπεράν

«Στο πρώτο μέρος δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ να έχουμε καλή εικόνα. Στο δεύτερο κάναμε πράγματα για να παλέψουμε για την ισοπαλία όχι όμως για τη νίκη. Στο δεύτερο μέρος το δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, αλλά μας δυσκόλεψαν οι αλλαγές τους.

Τα τελευταία λεπτά όμως δυσκολευτήκαμε στο αριστερό άκρο. Στο τελευταίο λεπτό δέχθηκε ένα φάουλ ο Αμπουμπακάρ Καμαρά (σ.σ. εννοεί πριν το 2-1 της Ναντ) και είχαμε πρόβλημα στο να αμυνθούμε…

Το 3-4-3 ήταν το καλύτερο σύστημα για εμάς σήμερα. Η ομάδα μας δυσκολεύτηκε στην οργάνωση και στη δημιουργία, βασιστήκαμε περισσότερο σήμερα στις προσωπικές ενέργειες. Αυτό σημαίνει πως χάσαμε ένα παιχνίδι για να περάσουμε από τον όμιλο αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις