Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Κορονοϊός: Αναβλήθηκε το Ίντερ-Νάπολι! Σκέψεις για διακοπή κάθε αθλητικής δραστηριότητας για ένα μήνα

Κορονοϊός: Αναβλήθηκε το Ίντερ-Νάπολι! Σκέψεις για διακοπή κάθε αθλητικής δραστηριότητας για ένα μήνα
ΦΩΤΟ Reuters

Ο κορονοϊός συνεχίζει να πλήττει την Ιταλίας προκαλώντας ανάμεσα σε άλλα και την οριστική αναβολή του προημιτελικού του Κυπέλλου Ιταλίας, ανάμεσα σε Ίντερ και Νάπολι, όπως ανακοινώθηκε από τις ιταλικές Αρχές, με το ενδεχόμενο της αναβολής όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων στη χώρα για ένα μήνα να κερδίζει… πόντους, όσο η κατάσταση παραμένει ίδια.

Η αναμέτρηση της Ίντερ με τη Νάπολι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας αύριο (5/3) στο “Τζουζέπε Μεάτσα”, είχε την ίδια τύχη με το ματς της Γιουβέντους κόντρα στη Μίλαν, για την ίδια διοργάνωση, λόγω του κορονοϊού.

Click4more: Οριστική αναβολή για το Γιουβέντους – Μίλαν λόγω κορονοϊού!

Αμφότερα αναβλήθηκαν και θα διεξαχθούν σε άλλη ημερομηνία, καθώς αυτή την περίοδο και με τα κρούσματα του κορονοϊού, η κυβέρνηση δεν συναινεί στην τέλεσή τους. Από χθες (3/3) μάλιστα έχει γίνει γνωστό ότι εξετάζεται ακόμα και η αναβολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων για έναν μήνα.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ιταλικής Ολυμπιακής επιτροπής, Τζιοβάνι Μαλαγκό, δήλωσε σήμερα (4/3) στο Tgcom 24: “Το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να σκεφτεί ένα παιχνίδι από μόνο του, πρέπει να προσαρμοστεί σε μια αντικειμενική πραγματικότητα που υπάρχει για όλους”.

Σύμφωνα πάντως με ξένα δημοσιεύματα το πρωτάθλημα Ιταλίας δεν θα διακοπεί, αλλά μετά τις συστάσεις της επιστημονικής επιτροπής, η κυβέρνηση αναμένεται να εκδώσει ένα μέτρο που θα υποχρεώνει να γίνονται τα ματς κεκλεισμένων των θυρών για 30 ημέρες. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις