Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Κουν Αγκουέρο: «Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κόψει το ποδόσφαιρο»

Κουν Αγκουέρο: «Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κόψει το ποδόσφαιρο»

Ο Κουν Αγκουέρο είναι πιθανό ακόμα και να σταματήσει το ποδόσφαιρο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο διευθυντής της καρδιολογικής πτέρυγας του νοσοκομείου της Χιρόνα, Ραμόν Μπρουγάδα, στον καταλανικό σταθμό RAC 1. 

Ο Κουν Αγκουέρο θα μείνει εκτός δράσης για τρεις μήνες έπειτα από το πρόβλημα αρρυθμίας που είχε στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Αλαβές, με τον Αργεντινό επιθετικό των “μπλαουγκράνα” να είναι, όμως, πιθανό να αναγκαστεί κρεμάσει τα παπούτσια του!

«Αν έκανε μία κολπική θεραπευτική διαδικασία τότε λογικά θα αναρρώσει καλά, τα περιστατικά αυτά θεραπεύονται κατά 80%. Αν το πρόβλημα αφορά κάποια κοιλία τότε θα πρέπει να δούμε πως θα εξελιχθεί.

Είναι φανερό ότι το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει το επαγγελματικό αθλητισμό συγκεντρώνει πιθανότητες. Ο Αγκουέρο είχε αρρυθμία, επειδή η καρδιά του άρχισε να χτυπά πολύ γρήγορα. Δεν μιλάμε για ένα παιδί 12 ετών, αλλά για μία καρδιά που έχει υποστεί έντονη προσπάθεια εδώ και πολλά χρόνια και ανέπτυξε αρρυθμία.

Αν είναι κολπική μπορεί να αντιμετωπιστεί καλά, αλλά αν είναι κοιλιακή τότε τα πράγματα είναι πιο ανησυχητικά. Πιστεύω ότι για να του προκάλεσε τέτοια δυσφορία, θα πρέπει να είχε γύρω στους 250 παλμούς το λεπτό», ήταν το σχόλιο του Καταλανού καρδιολόγου, ο οποίος άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον της ποδοσφαιρικής καριέρας του Κουν Αγκουέρο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις