Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Δεν παίζει στο Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – «Η οικογένεια είναι πιο σημαντική απ’ όλα»

Κριστιάνο Ρονάλντο: Δεν παίζει στο Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – «Η οικογένεια είναι πιο σημαντική απ’ όλα»
Reuters

Οριστική είναι η απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο από το ντέρμπι της Premier League, ΛίβερπουλΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ένα 24ωρο μετά την τραγική είδηση του θανάτου του νεογέννητου γιού του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα παίξει απόψε (19.04.2022 – 22:00) στο «Άνφιλντ» στο ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενάντια στη Λίβερπουλ, προκειμένου να στηρίξει την οικογένειά του, μετά τον θάνατο ενός από τα δύο νεογέννητα παιδιά του.

Με δήλωση της, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέφερε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα παίξει κόντρα στη Λίβερπουλ, αναφέροντας σε δήλωση τους πως:

“Η οικογένεια είναι πιο σημαντική από όλα. Ο Ρονάλντο υποστηρίζει τους αγαπημένους του σε αυτή την εξαιρετική δύσκολη στιγμή. Ως εκ τούτου, επιβεβαιώνουμε ότι δεν θα παίξει σε αυτό το παιχνίδι ενάντια στη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ και υπογραμμίζουμε το αίτημα της οικογένειας για την ιδιωτικότητα”.

Την ίδια στιγμή, οι φίλοι Λίβερπουλ σχεδιάζουν μια κίνηση… στήριξης στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι οπαδοί των «ρεντς» είναι πολύ πιθανό να χειροκροτήσουν τον Πορτογάλο στο έβδομο λεπτό (σ.σ. το νούμερο της φανέλας του) για να τον τιμήσουν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις