Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Μάντσεσερ Γιουνάιτεντ πήρε θέση για την πολυσυζητημένη συνέντευξη του Πορτογάλου

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Μάντσεσερ Γιουνάιτεντ πήρε θέση για την πολυσυζητημένη συνέντευξη του Πορτογάλου
Reuters

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έριξε τα… βέλη του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στον προπονητή της ομάδας, Έρικ Τεν Χάαγκ, αναγκάζοντας τους “κόκκινους διαβόλους” να πάρουν θέση, χωρίς όμως να… δώσουν κάποια σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει να σημειώνει όσα αναφέρονται στα Μέσα σχετικά με τη συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο» αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση της ομάδας.

«Ο σύλλογος θα εξετάσει την απάντησή του αφού έχουν συλλεχθεί όλα τα στοιχεία. Προτεραιότητά μας παραμένει το να προετοιμαστούμε για το δεύτερο μισό της σεζόν και να συνεχίσουμε με το καλό μομέντουμ που έχουμε δημιουργήσει, με πίστη και φτιάχνοντας ομαδικότητα μεταξύ των παικτών, των προπονητών, τους τεχνικού επιτελείου και των φιλάθλων», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των «κόκκινων διαβόλων».

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Με πρόδωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έγινα το μαύρο πρόβατο – Δεν σέβομαι τον Τεν Χαγκ»

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, υπάρχει έντονη δυσφορία στις τάξεις του κλαμπ για τα λεγόμενα του 37χρονου άσου και αναμένεται να του επιβληθεί βαρύ πρόστιμο, που θα φτάνει το 1 εκατ. λίρες (1,14 εκατ. ευρώ).

Παράλληλα, θεωρείται δεδομένο ότι ο CR7 δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά με τη Γιουνάιτεντ και αναμένεται πολύ σύντομα να λυθεί το συμβόλαιό του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις