Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ο γιος μου δεν θέλει να τον ξαναδεί» δηλώνει η μητέρα του νεαρού που χτυπήθηκε από τον Πορτογάλο

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ο γιος μου δεν θέλει να τον ξαναδεί» δηλώνει η μητέρα του νεαρού που χτυπήθηκε από τον Πορτογάλο

Το χτύπημα του Κριστιάνο Ρονάλντο σε νεαρό αυτιστικού οπαδό της Έβερτον, παραμένει στην επικαιρότητα στην Αγγλία. Η Σάρα Κέλλυ, μητέρα του 14χρονου αυτιστικού, μίλησε για όσα έγιναν και την αντίδραση του παιδιού της.

Εκτός του μεγάλου αγώνα της Σίτι με την Λίβερπουλ, η ποδοσφαιρική Αγγλία έστρεψε την προσοχή της -το διήμερα που μας πέρασε- στην απίστευτη κίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε σε βίντεο να χτυπάει με δύναμη το χέρι ενός νεαρού φιλάθλου μετά την ήττα της ομάδας του στην έδρα της Έβερτον, τη στιγμή που κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια του “Γκούντισον Παρκ”, με αποτέλεσμα να του πέσει και να σπάσει το κινητό του τηλέφωνο.

Το θέμα έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις στην Αγγλία, με την αστυνομία να ξεκινάει σχετική έρευνα.

Πλάνα που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συνοδεύτηκαν από.. βροχή αρνητικών σχολίων. Ο 37χρονος Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε συγγνώμη μέσω των δικών του social media, τονίζοντας πως «ποτέ δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζεις συναισθήματα σε δύσκολες στιγμές όπως αυτή που αντιμετωπίζουμε» και καλώντας το… θύμα στο “Ολντ Τράφορντ”.

Απ’ τη μεριά της, η μητέρα του 14χρονου Τζέικομπ έκανε μια αποκαλυπτική και οργισμένη ανάρτηση στα social media, χαρακτηρίζοντας αλήτη τον Πορτογάλο επιθετικό!

Τη Δευτέρα (11.04.2022) η «Τelegraph», εμφάνισε δηλώσεις της Σάρα Κέλλυ, η οποία κατακεραύνωσε τη συγγνώμη του Κριστιάνο Ρονάλντο και ισχυρίστηκε ότι ο γιος της δεν ενδιαφέρεται να τον ξαναδεί.

«Η συγγνώμη του ήταν αυτό που με εξόργισε ακόμη περισσότερο. Σκέφτηκα, “τι αγενής – λες σε όλους ότι ζήτησες συγγνώμη και δεν το έκανες”. Υπήρχαν πολλοί άλλοι άνθρωποι που τραβούσαν βίντεο με τα τηλέφωνά τους. Ο Τζέικομπ ήταν ένας από αυτούς και καθώς ο Κριστιάνο έφευγε, είπε “Μαμά, ο Ρονάλντο πονάει, τραβάω βίντεο” κι εγώ ήμουν “οκ”. “Δεν κοίταζε καν τον Ρονάλντο. Κοίταζε το πόδι του που είχε ματώσει και δεν κατάλαβε τι είχε γίνει μέχρι που το τηλέφωνο έπεσε στο πάτωμα. Μπορείτε να δείτε στο βίντεο το σοκ στο πρόσωπο του Τζέικομπ. Ο Ρονάλντο ήξερε ότι εκεί υπήρχαν παιδιά. Τους έδινε τα χέρια πριν από τον αγώνα.

Αν κάποιος σου κάνει κάτι τέτοιο στο δρόμο, θα συλληφθεί και θα ανακριθεί. Ο Ρονάλντο είναι και πατέρας και είμαι σίγουρος ότι αν δεν ήταν ποδοσφαιριστής και πήγαινε τον γιο του σε έναν αγώνα το απόγευμα του Σαββάτου και συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα ήταν επίσης πολύ στενοχωρημένος και σοκαρισμένος.

Είμαι στενοχωρημένη που η Γιουνάιτεντ δεν έχει κάνει μία δήλωση ζητώντας μας να έρθουμε σε επαφή και που ο Ρονάλντο ζήτησε από εμάς να έρθουμε σε επαφή. Αυτό μου φαίνεται πολύ αγενές. Γιατί να πάμε εμείς, ως οπαδοί της Έβερτον, στη Γιουνάιτεντ, αντί να έρθει αυτός;

Ήταν η πρώτη μας φορά στο γήπεδο. Ο Τζέικομπ έχει εμμονή με την Έβερτον και το ποδόσφαιρο. Είναι το πάθος του. Δεν σκέφτομαι καν τη μέρα που πέρασα μαζί του, την ωραία στιγμή πριν το περιστατικό. Σκέφτομαι μόνο τα τελευταία πέντε δευτερόλεπτα. Χάλασε τελείως τη μέρας μας. Είναι σοκαριστικό.

Με τον αυτισμό του, δυσκολεύεται κάπως να επεξεργαστεί τα πράγματα. Το έχει επεξεργαστεί με τον τρόπο του – που είναι σαν, “δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Ρονάλντο το έκανε αυτό, μου άρεσε πολύ”. Αν και δεν υποστηρίζει τη Γιουνάιτεντ, ο Ρονάλντο είναι αστέρι. Είναι ένας μεγάλος παίκτης που τα παιδιά ειδωλοποιούν. Και οι δυο μας δεν κοιμηθήκαμε εκείνο το βράδυ.

Ρώτησα τον γιο μου “Ο Ρονάλντο είπε ότι μπορούμε να πάμε στη Γιουνάιτεντ, θέλεις να πάμε; Μου είπε: “Όχι, μαμά, δεν θα ήθελα ποτέ να τον ξαναδώ”. Αυτό είναι ενοχλητικό γιατί ο Ρονάλντο ήταν ένας από τους λόγους που ήθελε να πάει στο παιχνίδι της Γιουνάιτεντ», ήταν τα λόγια της μητέρας του Τζέικομπ στην «Telegraph».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις