Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε συγγνώμη από οπαδό της Έβερτον για το ξέσπασμα του

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε συγγνώμη από οπαδό της Έβερτον για το ξέσπασμα του
Reuters

Η συμπεριφορά του Κριστιάνο Ρονάλντο προς έναν οπαδό της Έβερτον, ήταν απαράδεκτη. Ο Πορτογάλος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλησε να απολογηθεί.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε στην έδρα της Έβερτον και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε μια στιγμή… έκρηξης, πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια του “Γκούντισον Παρκ”. Ο Πορτογάλος επιθετικός φέρεται να άρπαξε το κινητό οπαδού των γηπεδούχων και να το πέταξε.

Λίγες ώρες αργότερα, ωστόσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο, απολογήθηκε για την συμπεριφορά του -χωρίς όμως να αναφέρεται στο… πέταγμα του κινητού- ζήτησε συγγνώμη και προσκάλεσε τον φίλο της Έβερτον στο “Όλντ Τράφορντ”.

«Δεν είναι ποτέ εύκολο να διαχειριστούμε τα συναισθήματα σε δύσκολες στιγμές, όπως αυτή που αντιμετωπίζουμε. Ωστόσο, πρέπει πάντα να σεβόμαστε, να είμαστε υπομονετικοί και να δίνουμε το παράδειγμα για όλους τους νέους που αγαπούν το όμορφο παιχνίδι.

Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για το ξέσπασμά μου και, αν είναι δυνατόν, θα ήθελα να προσκαλέσω αυτόν τον οπαδό να παρακολουθήσει έναν αγώνα στο Ολντ Τράφορντ ως ένδειξη fair-play και ευγενής άμιλλας», ανέφερε στο μήνυμά του ο Πορτογάλος σταρ.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις