Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Το νέο συγκλονιστικό άλμα και το «παράσημο» στη Serie A (video)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Το νέο συγκλονιστικό άλμα και το «παράσημο» στη Serie A (video)
Intime.gr

Είναι 35 ετών, αλλά όταν παίρνει φόρα για να πηδήξει για κεφαλιά, απλά πρέπει να καθίσεις και να δεις που θα φτάσει. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να εντυπωσιάζει τους πάντες. Με τα γκολ που πέτυχε κόντρα στην Πάρμα μπήκε σε μια… ιδιαίτερη ομάδα παικτών της Serie A.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε δυο φορές κόντρα στην Πάρμα, στο 4-0 της Γιουβέντους, φτάνοντας τα δώδεκα τέρματα στη φετινή Serie A και τα 756 επίσημα γκολ στην καριέρα του (στο -1 από τον Πελέ).

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο «οδηγεί» την Γιουβέντους και «αγγίζει» τον Πελέ (video)

Το πρώτο τέρμα του Πορτογάλου επιθετικού ήταν από αυτά που… κάθεσαι και τα χαζεύεις. Ο Μοράτα έβγαλε υποδειγματική σέντρα και ο Κριστιάνο Ρονάλντο πάτησε δυνατά, σηκώθηκε… στο θεό, έμεινε για λίγο στον αέρα και με κεφαλιά το «κάρφωσε».

Πολλοί ήταν αυτοί που θυμήθηκαν το γκολ που είχε πετύχει το Δεκέμβριο του 2019 κόντρα στη Σαμπντόρια, όταν και τότε είχε «πετάξει» και σταθεί στον… αέρα για να πάρει μια κεφαλιά και να σκοράρει.

«Air Cristiano» σχολίασε χαρακτηριστικά η Marca!

 

 

Ο «CR7» έφτασε τα 32 στην Serie A σε ένα ημερολογιακό έτος, μπαίνοντας σε ένα… ιδιαίτερο κλαμπ, αφού έγινε ένας από τους πέντε ποδοσφαιριστές στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο. Η τελευταία φορά που έγινε κάτι ανάλογο ήταν το 1961, από τον Ομάρ Ενρίκε Σιβόρι.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις