Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Βροχή» μηνυμάτων συμπαράστασης για το δράμα του Πορτογάλου

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Βροχή» μηνυμάτων συμπαράστασης για το δράμα του Πορτογάλου
reuters

Με ανακοίνωσή στα social media ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ γνωστοποίησαν πως το ένα από τα δίδυμα παιδιά τους πέθανε στη γέννα, με τα social media να γεμίζουν από μηνύματα συμπαράστασης.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η σύντροφός του, Τζορτζίνα Ροντρίγκες, ανακοίνωσαν το θάνατο του νεογέννητου αγοριού τους, την ώρα που το δεύτερο μωρό (κοριτσάκι) είναι καλά στην υγεία του.

Αν και η γέννηση της κόρης τους, δίνει «λίγη ελπίδα και ευτυχία» και στους δύο γονείς, ο πόνος αυτής της απώλειας αποτελεί πραγματική τραγωδία για την οικογένεια του Πορτογάλου “σταρ” του ποδοσφαίρου.

Στον απόηχο αυτής της τραγικής είδησης, πολλοί παίκτες αλλά και σύλλογοι εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στον 37χρονο επιθετικό και τους οικείους του.

Λίγο μετά την ανακοίνωση του Πορτογάλου σούπερ σταρ ο νυν και ο πρώτος σύλλογός του, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, δημοσίευσαν μηνύματα συμπαράστασης.

«Ο πόνος σου είναι ο πόνος μας, Κριστιάνο», έγραψαν οι Κόκκινοι Διάβολοι. «Στέλνουμε αγάπη και δύναμη σε σένα και την οικογένειά σου».

Από την πλευρά τους, τα «Λιοντάρια» της Λισαβόνας ανέφεραν στην ανάρτησή τους: «Πολλή δύναμη, Κριστιάνο. Η οικογένεια της Σπόρτινγκ είναι μαζί σου».

Συμπαράσταση προς την οικογένεια του Πορτογάλου έχουν σπεύσει να εκφράσουν, επίσης, συμπαίκτες, πρώην συνεργάτες ή ακόμη και αντίπαλοί του. Ο συμπαίκτης του στη Γιουνάιτεντ, Μάρκους Ράσφορντ, έγραψε «οι σκέψεις μου είναι μαζί σου και στην Τζορτζίνα, αδερφέ. Λυπάμαι».

Αρκετοί άλλοι παίκτες όπως ο Νταβίντ ντε Χέα, ο Φελίπε Μέλο ή ο Άλεξ Τέλες δημοσίευσαν καρδιές ως απάντηση στην ανάρτηση στο Instagram του ζεύγους Κριστιάνο Ρονάλντο – Τζορτζίνα Ροντρίγκες.

Ο πρώην Πορτογάλος συμπαίκτης του στη Γιουβέντους, Αλβάρο Μοράτα, ανέβασε ένα emoji με τα χέρια σταυρωμένα σε προσευχή.

Πέρα από τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, τα μηνύματα συμπαράστασης έχουν πολλαπλασιαστεί από αθλητές. Ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής του MotoGP, Φάμπιο Κουαρταράρο, δημοσίευσε ένα emoji που κλαίει.

Ο δις Ολυμπιονίκης στον στίβο, ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ Γιόχαν Μπλέικ έγραψε με τη σειρά του ένα σύντομο μήνυμα για τον διάσημο ποδοσφαιριστή: «Συγγνώμη φίλε μου».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις