Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Κριστόφ Γκαλτιέ: Το πανό των οπαδών της Νις για τη μητέρα του προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν και η οργισμένη

Κριστόφ Γκαλτιέ: Το πανό των οπαδών της Νις για τη μητέρα του προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν και η οργισμένη
Reuters

Η Παρί Σεν Ζερμέν πέρασε με 2-0 από την έδρα της Νις. Ο προπονητής των πρωταθλητών Γαλλίας, Κριστόφ Γκαλτιέ, αντιμετώπισε την πρώην ομάδα του και οι οπαδοί της έκαναν για τραγική “κίνηση” απέναντί του, με το υβριστικό πανό που εμφάνισαν.

Οι οπαδοί της Νις είδαν τον Κριστόφ Γκαλτιέ να αποχωρεί το καλοκαίρι από την ομάδα, για να αναλάβει την Παρί Σεν Ζερμέν και το βράδυ του Σαββάτου (08.04) θέλησαν να δείξουν το πόσο πειράχτηκαν από την κίνησή του, κάνοντας το -όμως- με έναν αισχρό τρόπο.

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ είδε τους οπαδούς της Νις να εμφανίζουν ένα τεράστιο υβριστικό πανό και να βάζουν στο “στόχαστρό” τους τη μητέρα του, με τον ίδιο να αντιδρά με οργή και να κάνει χειρονομίες προς την εξέδρα.

Μετά τη νίκη 2-0 της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Γκαλτιέ αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο πανό, εκφράζοντας την οργή του: “Γιατί αντέδρασα έτσι; Δεν είδατε; Δεν ακούσατε; Δε διαβάσατε; Η μητέρα μου είναι 83 ετών και αναρρώνει από μάχη με τον καρκίνο. Δε χρειάζεται να πω κάτι άλλο. Όλοι αυτοί στις κερκίδες απολαμβάνουν ευρωπαϊκά παιχνίδια χάρη στη δική μου δουλειά πέρσι. Ό,τι κι αν πιστεύουν για μένα, αυτή οδήγησε την ομάδα στην Ευρώπη”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις