Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Λαμία – ΑΕΚ: Γιαννίκης και Μάνταλος αφιέρωσαν στον Στέλιο Σεραφείδη τη νίκη

Λαμία – ΑΕΚ: Γιαννίκης και Μάνταλος αφιέρωσαν στον Στέλιο Σεραφείδη τη νίκη
ΦΩΤΟ Intime

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Αργύρης Γιαννίκης και ο αρχηγός της ομάδας, Πέτρος Μάνταλος αφιέρωσαν τη νίκη επί της Λαμίας στον Στέλιο Σεραφείδη που έφυγε χθες (4/1) από την ζωή.

Ικανοποιημένος για τη νίκη, την οποία αφιέρωσε στη μνήμη του Στέλιου Σεραφείδη, αλλά όχι και από την εμφάνιση, την οποία απέδωσε στην έλλειψη ρυθμού που δημιουργούν εξωγενείς παράγοντες, εμφανίστηκε ο Αργυρης Γιαννίκης μετά την επικράτηση επί της Λαμίας.

«Χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία και να μας βρει το τέλος της πανδημίας. Κερδίσαμε, όχι με την καλύτερη εμφάνισή μας. Με τον κορονοϊό και τις απώλειες δεν είναι εύκολο να βρεις ρυθμό. Μετά από μια διακοπή ψάχνεις τον ρυθμό σου. Αυτό το διάλειμμα δεν μας βοήθησε, αλλά σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και συνεχίζουμε. Αφιερώνουμε τη νίκη στον Στέλιο Σεραφείδη», τόνισε ο 41χρονος προπονητής της «Ένωσης».

Ο αρχηγός της Ένωσης, Πέτρος Μάνταλος, δήλωσε από την πλευρά του: «Χαρήκαμε για τους τρεις βαθμούς αλλά δεν μπορούμε να πανηγυρίσουμε γιατί βρισκόμαστε σε πένθος. Αυτό που μπορούμε να πούμε μόνο είναι ότι αφιερώνουμε τη νίκη στη μνήμη του Στέλιου Σεραφείδη. Ένας καταπληκτικός και σεμνός άνθρωπος που μόνο όποιος τον είχε γνωρίσει από κοντά μπορούσε να καταλάβει πόσο αγαπούσε αυτή την ομάδα. Η νίκη είναι αφιερωμένη στη μνήμη του».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις