Σάββατο, 4 Μαΐ
19oC Αθήνα

Λαμία – Ατρόμητος 3-3: «Βροχή» από γκολ στο ματς της Super League

Λαμία – Ατρόμητος 3-3: «Βροχή» από γκολ στο ματς της Super League
Eurokinissi

Ο νους τους ήταν μόνο στην επίθεση! Λαμία και Ατρόμητος μας έκαναν να σηκωθούμε από τις θέσεις μας και να παρακολουθήσουμε με μεγάλο ενδιαφέρον ένα εκπληκτικό 3-3 στο “Αθ. Διάκος”, για την 12η αγωνιστική της Super League.

Ο Ατρόμητος έμεινε έτσι αήττητος για 4ο σερί ματς (2-2-0) από τότε που ανέλαβε το «τιμόνι» της ομάδας ο Ίλιτς (25/10), ενώ αυτή του Λεωνίδα Βόκολου για τρίτο παιχνίδι χωρίς νίκη (2 ήττες και μία ισοπαλία).

Το πρώτο ημίχρονο στο Λαμία – Ατρόμητος μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Γρήγορος ρυθμός, επιθετική διάθεση από τις δυο ομάδες, τέσσερα γκολ μέσα σε ένα τέταρτο, ένα χαμένο πέναλτι και… 2-2 στο «Αθ. Διάκος», με τους φιλοξενούμενους να έχουν προηγηθεί με 2-0 και να χάνουν την ευκαιρία από τη «βούλα» για να κάνουν το 3-1.

Οι άμυνες… απουσίασαν και στο δεύτερο ημίχρονο. Κάθε «κατεβασιά» έδειχνε να βγάζει και ευκαιρία στις δυο εστίες. Στο 54’ ο Τσιντώτας κράτησε το 2-2, βγαίνοντας νικητής σε τετ-α-τετ με τον Μαρτίνες. Ένα λεπτό μετά, όμως η Λαμία πέτυχε την ανατροπή του σκορ, με τον Σίνκλεί να κάνει -με κοντινή προβολή- το 3-2.

Λίγο μετά, στο 60’, ο Βέργος μπήκε στην περιοχή του Ατρομήτου ανατράπηκε από τον Παπαδόπουλο, αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε κάτι. Το VAR όμως κάλεσε τον ρέφερι να εξετάσει τη φάση κ ο κ. Βεργέτης έστησε την μπάλα στα ένδεκα βήματα. Ο Βέργος ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 3-3, ισοφαρίζοντας για την ομάδα του Περιστερίου.

Οι δυο ομάδες συνέχισαν να δημιουργούν φάσεις, με τον Καρλίτος να ζητάει με έντονο τρόπο πέναλτι στο 73′ και τον διαιτητή να του δίνει κίτρινη κάρτα, αφού δεν είδε παράβαση στο μαρκάρισμα του Τσακμάκη (ούτε και το VAR). τρία λεπτά μετά, ο Τσιντώτας έβγαλε το σουτ του Ισπανού, από δύσκολη γωνία μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Ο Καρλίτος στάθηκε μοιραίος για τους γηπεδούχους, αφού στο 82′ δέχθηκε την υπέροχη μπαλιά του Τσιλούλη, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, πλασάροντας από πολύ καλό σημείο. ο Τσιντώτας χρειάστηκε να επέμβει στο φινάλε του παιχνιδιού για να παραμείνει αυτό το εκπληκτικό 3-3.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις