Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

“Λύγισε” ο Μίτσελ μετά τον αποκλεισμό! Η αγκαλιά του Μάρεϊ και το μοναδικό τους ρεκόρ (video)

“Λύγισε” ο Μίτσελ μετά τον αποκλεισμό! Η αγκαλιά του Μάρεϊ και το μοναδικό τους ρεκόρ (video)

Συγκλονιστική στιγμή μετά τον αποκλεισμό των Τζαζ από τους Νάγκετς, με… πρωταγωνιστές τους Τζαμάλ Μάρεϊ και Ντόνοβαν Μίτσελ. Έγραψαν… ιστορία οι δύο παίκτες στα playoffs του NBA.

Οι Ντένβερ Νάγκετς ολοκλήρωσαν την ανατροπή, επικράτησαν της Γιούτα με 80-78, έκαναν το 4-3 και πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά της Δυτικής περιφέρειας όπου θα αντιμετωπίσουν τους Λος Αντζελες Κλίπερς.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο άσος των Τζαζ, Ντόνοβαν Μίτσελ ήταν απαρηγόρητος καθώς θεωρούσε πως η ομάδα του έχασε μια μεγάλη ευκαιρία, χάνοντας ο ίδιος ένα από τα τελευταία σουτ της ομάδας του.

Ο Μίτσελ ξάπλωσε στο παρκέ, πιάνοντας το κεφάλι του, αλλά ο Μάρεϊ αμέσως έτρεξε πάνω του για να τον παρηγορήσει, σε μία συγκλονιστική στιγμή ανάμεσα στον νικητή και τον ηττημένο.

Να αναφέρουμε ότι Μάρεϊ και Μίτσελ έγραψαν.. ιστορία στα playoffs του ΝΒΑ, αφού και οι δυο μαζί πέτυχαν 475 πόντους στη συγκεκριμένη σειρά, αριθμός ρεκόρ στην ιστορία της Λίγκας (ο συνδυασμός των πόντων από παίκτες αντιπάλων ομάδων).

Ο ηγέτης των Τζαζ πάντως δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του, πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Murray and Spida were all gas no brakes all series 🏹🤝🕷️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ESPN (@espn) στις

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο Μίτσελ υποστήριξε πως αυτό που αισθάνεται δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό που ένιωσαν όλοι όσοι έχασαν ανθρώπους λόγω του ρατσισμού και της αστυνομικής βίας.

«Έχω πόνο στο πρόσωπό μου. Μπορώ μόνο να φανταστώ τι συμβαίνει στις οικογένειες των θυμάτων. Ξέρω ότι μόλις φύγω θα κλάψω, αλλά θέλω να πω πως αυτό είναι απλώς ένα παιχνίδι» είπε ο Μίτσελ και συνέχισε:

«Οι άνθρωποι έχασαν δικούς τους ανθρώπους από αστυνομική βία, ρατσισμό και όλα αυτά τα σκ..ά. Το πώς νιώθω τώρα δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτά που έχουν περάσει».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις