Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οπαδικό «ντου» στο προπονητικό με πανό και συνθήματα κατά των Γκλέιζερ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οπαδικό «ντου» στο προπονητικό με πανό και συνθήματα κατά των Γκλέιζερ
ΑΠΕ

Τα… απόνερα της συμμετοχή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη European Super League. Η έξοδος των «κόκκινων διαβόλων» από το «μπλοκ» των 12 ομάδων, δεν φαίνεται να… συγκίνησε τους φίλους της ομάδας.

Οι οπαδοί στην Αγγλία έπαιξαν μεγάλο ρόλο, στο να… αναδιπλωθούν οι 6 ομάδες της Premier League και να αποχωρήσουν από τις 12 που δημιούργησαν το φιάσκο της European Super League.

Η πρόσφατη ανακοίνωση του Τζόελ Γκλέιζερ (εκ των ιδιοκτητών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), μέσω της οποίας ζητούσε συγγνώμη από τους φίλους της ομάδας δεν φαίνεται να… ηρέμησε τους φίλους της ομάδας.

Αρκετοί οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» μαζεύτηκαν το πρωί της Πέμπτης (22.04.2021) έξω από το προπονητικό κέντρο του «Carringhton», απέκλεισαν συμβολικά για λίγο την είσοδο, φώναξαν συνθήματα κατά της διοίκησης και –κρατώντας σχετικά πανό- ζήτησαν την απομάκρυνση των Γκλέιζερ από τα ηνία της ομάδας.

Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα, ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, είχε μια σύντομη συνομιλία μαζί τους. Οι οπαδοί αποχώρησαν μετά από λίγο.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις