Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Μαρία Σάκκαρη: «Έχω αποδείξει ότι μπορώ να φτάσω μακριά σε ένα Grand Slam»

Μαρία Σάκκαρη: «Έχω αποδείξει ότι μπορώ να φτάσω μακριά σε ένα Grand Slam»
Reuters

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε μια τρομερή εμφάνιση κόντρα στην Πέτρα Κβίτοβα, πέρασε “αέρα” στους “16” του US Open και… κοιτάζει ψηλά! Όσα δήλωσε μετά το θρίαμβο της στο “Arthur Ashe Stadium”.

Κάθε λόγο για να χαμογελάει και να είναι αισιόδοξη είχε η Μαρία Σάκκαρη, μετά την εμφατική νίκη της επί της Πέτρα Κβίτοβα και την πρόκρισή της στον 4ο γύρο του US Open.

«Το παιχνίδι μου πάνω στη βασική γραμμή ήταν καλό. Είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις την Πέτρα (σ.σ. Κβίτοβα). Το σερβίς μου και οι επιστροφές ήταν καλές σήμερα. Είμαι πλέον 26, μεγαλώνω, δουλεύω το μυαλό και τη νοοτροπία μου. Ήμουν σκληρή με τον εαυτό μου κατά το παρελθόν. Θεωρώ πως είμαι στο σωστό δρόμο» τόνισε αρχικά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Click4more: Η Μαρέβα Γκραμπόφκσι Μητσοτάκη με την Αγγελική Κανελλοπούλου στον αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη

Η Σάκκαρη μίλησε και για την σπουδαία πορεία που είχε κάνει αυτό το καλοκαίρι στο Roland Garros, όταν κατάφερε να μπει στα ημιτελικά και να φτάσει έναν πόντο μακριά από τον τελικό, στην αναμέτρησή της με την Barbora Krejcikova.

“Έχασα τον ύπνο μου για 4 μέρες μετά απ’ αυτόν τον αγώνα, αλλά μου έδωσε την αυτοπεποίθηση ότι μπορώ να το ξανακάνω, μπορώ να φτάσω μακρύτερα. Ήμουν έναν πόντο μακριά από τον τελικό και μετά τα πάντα είναι πιθανά. Απέδειξα στον εαυτό μου ότι μπορώ να το κάνω, μπορώ να το κάνω ξανά, ελπίζω να είναι αυτή την εβδομάδα, ποτέ δεν ξέρεις.”

Να αναφέρουμε ότι τη Δευτέρα (06.09.2021) η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια του 2019, Μπιάνκα Αντρεέσκου, με στόχο την πρώτη της πρόκριση στα προημιτελικά του US Open.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις