Τετάρτη, 8 Μαΐ
18oC Αθήνα

Πέτρα Κβίτοβα – Μαρία Σάκκαρη 0-2: «Σκόρπισε» το Νο 11 στον κόσμο και πέρασε ξανά στους «16» του US Open

Πέτρα Κβίτοβα – Μαρία Σάκκαρη 0-2: «Σκόρπισε» το Νο 11 στον κόσμο και πέρασε ξανά στους «16» του US Open

Μια Μαρία Σάκκαρη να την… πιεις στο ποτήρι. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια “γονάτισε” την Πέτρα Κβίτοβα (Νο 11 στην παγκόσμια κατάταξη) και πέρασε στους “16” του US Open. Μπροστά της η Μπιάνκα Αντρεέσκου.

Θριαμβευτική πρόκριση για την Μαρία Σάκκαρη στους “16” του US Open. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε τα… δύσκολα εύκολα, επικρατώντας της Πέτρα Κβίτοβα (Νο 11 στην παγκόσμια κατάταξη) με 6-4, 6-3.

Η Σάκκαρη (νο. 18 στν κόσμο) έφερε έτσι την… αγωνιστική της κόντρα με την Κβίτοβα στο 3-3 και θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση του αμερικανικού major την Μπιάνκα Αντρεέσκου (νίκησε εύκολα την Γκρίτιε Μίνεν με 6-1, 6-2).

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Οι δυο αθλήτριες ξεκίνησαν καλά, έχοντας για όπλο τα δυνατά σερβίς. Η Κβίτοβα πλησίασε στο 4ο game να κάνει το break, αλλά έκανε λάθη, η Σάκκαρη το έσβησε και αμέσως μετά “έσπασε” το σερβίς της Τσέχας (3-2). Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.. πάτησε γκάζι, η Τσέχα αντίπαλος έκανε αρκετά λάθη στα “χτυπήματα” στην base line και τελικά το πρώτο σετ βάφτηκε… γαλανόλευκο (6-4).

Κραυγή όμως έβγαλε και η Σάκκαρη μετά τον άσο που της έδωσε το 3-1. Έχοντας την ψυχολογία με το μέρος της, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έφτασε στη νίκη, δείχνοντας μεγάλη σταθερτότητα και κάνοντας νέο break στο φινάλε του αγώνα (6-3).

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις