Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Μαρκ Γκουιού: Ξέσπασε σε κλάματα η μητέρα του για το νικητήριο γκολ του 17χρονου της Μπαρτσελόνα

Μαρκ Γκουιού: Ξέσπασε σε κλάματα η μητέρα του για το νικητήριο γκολ του 17χρονου της Μπαρτσελόνα
Reuters/grab_twitter

Ο 17χρονος Μαρκ Γκουιού “χάρισε” στην Μπαρτσελόνα τη νίκη με 1-0 επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο, σκοράροντας για πρώτη φορά στη La Liga. Όπως ήταν φυσικό, η μητέρα του δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Εχοντας να αντιμετωπίσει πολλές απουσίες στην Μπαρτσελόνα, ο Τσάβι “επιστράτευσε” στο 79΄ τον 17χρονο Μαρκ Γκουίου, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα των «μπλαουγκράνα». Ο νεαρός πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, ένα λεπτό μετά και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, κάνοντας την μητέρα του να… πλαντάξει στο κλάμα.

Η οικογένεια του νεαρού Ισπανού επιθετικού βρέθηκε στις εξέδρες του «Λουίς Κομπανίς» και καμάρωσε τον Μαρκ Γκουίου, χειροκροτώντας συγκινημένοι.

Χαρακτηριστική φιγούρα ήταν η μητέρα του, η οποία ξέσπασε κλάματα μετά το πρώτο γκολ του γιου της με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Μου κόβεται η ανάσα. Απολαμβάνω σίγουρα τη στιγμή. Δούλεψα για αυτή την ευκαιρία και βγήκε τέλεια», δήλωσε αργότερα το “αστεράκι” της Μπαρτσελόνα, ο οποίος έγινε ο νεότερος παίκτης που σκοράρει στο ντεμπούτο του, στον 21ο αιώνιο, σε ηλικία 17 ετών και 291 ημερών.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις