Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Μάτζικ Τζόνσον κατά Αντετοκούνμπο: “Σίγουρα MVP ο Λεμπρόν και καλύτερος αμυντικός ο Άντονι Ντέιβις” (pics)

Μάτζικ Τζόνσον κατά Αντετοκούνμπο: “Σίγουρα MVP ο Λεμπρόν και καλύτερος αμυντικός ο Άντονι Ντέιβις” (pics)
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Μάτζικ Τζόνσον έδωσε τις δικές του ψήφους για τους κορυφαίους της σεζόν στο NBA, αγνοώντας πλήρως τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για να στηρίξει τους αστέρες της ομάδας του, των Λος Άντζελες Λέικερς.

Με τρομερά στατιστικά στη σεζόν, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι φαβορί τόσο για το δεύτερο σερί βραβείο του MVP, όσο και για αμυντικός της σεζόν, αλλά ο Μάτζικ Τζόνσον προτίμησε αντίστοιχα τους Λεμπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις.

“Ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι σίγουρα ο MVP της σεζόν. Έχει σχεδόν triple double μέσους όρους, με 25 πόντους, 10 ασίστ και ουσιαστικά 8 ριμπάουντ σε κάθε ματς. Η άμυνά του ήταν εξαιρετική και δεν υπάρχει άλλος ηγέτης σαν αυτόν”, έγραψε σε σχετικό tweet, ο θρύλος του NBA.

Ο Τζα Μοράντ για Rookie της χρονιάς, δεν είναι καν κοντά (σ.σ. στους υπόλοιπους υποψήφιους) Αμυντικός της χρονιάς ο Άντονι Ντέιβις των Λέικερς. Προπονητής της χρονιάς ο Τέιλορ Τζένκινς των Γκρίζλις και ο Μπράντον Ίνγκραμ των Πέλικανς (σ.σ. και πρώην των Λέικερς επίσης) πιο βελτιωμένος παίκτης”, συμπλήρωσε ο Μάτζικ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις