Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Μίλαν – Ίντερ: Οπαδοί στην προπόνηση, «ντοπάρισμα» ενόψει ντέρμπι (video)

Μίλαν – Ίντερ: Οπαδοί στην προπόνηση, «ντοπάρισμα» ενόψει ντέρμπι (video)
Reuters

Το κυριακάτικο Μίλαν – Ίντερ (21.02.2021 / 16:00) θα κρίνει ποιος από τους δυο ποδοσφαιρικούς «εχθρούς» θα βρίσκεται στην κορυφή της Serie A μετά την 23η αγωνιστική. Οι οπαδοί των γηπεδούχων προσπάθησαν να δώσουν… ώθηση στους παίκτες της ομάδας.

Μίλαν και Ίντερ κοντράρονται αύριο στο «Σαν Σίρο», στο μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Serie A, για την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Serie A.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε βρίσκεται στην πρώτη θέση και στο +1 από τους «ροσονέρι». Οι δύο αντίπαλοι παίζουν ένα από τα κρισιμότερα «Derby della Madonnina» των τελευταίων ετών, κάτι που οι οπαδοί της Μίλαν έχουν συνειδητοποιήσει.

Περίπου 300 φίλοι της ομάδας του Μιλάνου  αψήφησαν τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού και βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, προκειμένου να εμψυχώσουν τους παίκτες.

«90 λεπτά για επίθεση, το ντέρμπι πρέπει να κερδηθεί» έγραφε το πανό που κρατούσαν στα χέρια, ενώ χρησιμοποίησαν αναμμένους πυρσούς και συνθήματα για να «ντοπάρουν» τους παίκτες του Στέφανο Πιόλι και να φέρουν κλίμα… εξέδρας στο Μιλανέλο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις