Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Μιλγουόκι Μπακς: “Περήφανοι για τη στάση των παικτών μας! Τους στηρίζουμε 100%”

Μιλγουόκι Μπακς: “Περήφανοι για τη στάση των παικτών μας! Τους στηρίζουμε 100%”
ΦΩΤΟ Reuters

Την απόλυτη στήριξη της διοίκησης απολαμβάνουν οι παίκτες των Μιλγουόκι Μπακς, για την επιλογή τους να μην αγωνιστούν στο ματς των Play Offs του ΝΒΑ με τους Ορλάντο Μάτζικ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αστυνομική βία και τις κοινωνικές ανισότητες στις ΗΠΑ.

Ο αντιπρόεδρος των Μιλγουόκι Μπακς, Άλε Λάσρι, γιος του ιδιοκτήτη της ομάδας, Μαρκ Λάσρι, έσπευσε αμέσως μετά την ιστορική απόφαση των παικτών των “ελαφιών” να μην αγωνιστούν στο 5ο ματς της σειράς των προημιτελικών των Play Οffs με τους Μάτζικ, να στηρίξει απόλυτα την επιλογή τους.

Χαμός στο NBA! Δεν “κατέβηκαν” να αγωνιστούν οι Μπακς, τους ακολούθησαν οι Μάτζικ (video)

“Κάποια πράγματα είναι μεγαλύτερα από το μπάσκετ. Η στάση μας απόψε, η στάση των παικτών και του οργανισμού, δείχνει ότι κουραστήκαμε, μπουχτήσαμε. Αρκετά. Πρέπει να έρθει η αλλαγή. Είναι εξαιρετικά περήφανος για τους άνδρες μας, τους υποστηρίζουμε στο 100% και είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε για να έρθει η πραγματική αλλαγή” έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του ο Άλεξ Λάσρι.

Η Λίγκα πάντως διατηρεί το δικαίωμα να τιμωρήσει τους Μπακς με πρόστιμο ως 5 εκατ. ευρώ, αλλά αυτό είναι αμφίβολο αν θα γίνει, ενώ δεν φαίνεται να απασχολεί και την ομάδα του Μιλγουόκι που έκανε συνειδητά την επιλογή της. Με ενδιαφέρον πλέον αναμένεται η στάση των υπόλοιπων ομάδων που συμμετέχουν στα Play Offs. Τα ξημερώματα της Πέμπτης (27/8) εξάλλου στη 1:30 έχουμε Ρόκετς – Θάντερ και στις 4:00 μετά τα μεσάνυχτα οι Λέικερς του Λεμπρόν Τζέιμς αντιμετωπίζουν τους Μπλέιζερς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις