Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μηνύματα από Superleague και Τσίπρα για τον Χρίστο Χαραλαμπόπουλο

Μηνύματα από Superleague και Τσίπρα για τον Χρίστο Χαραλαμπόπουλο
ΦΩΤΟ intime

Η δημοσιογραφία θρηνεί το χαμό του Χρίστου Χαραλαμπόπουλου κι η Superleague είπε το δικό της “αντίο” σε έναν από τους κορυφαίους αθλητικούς συντάκτες κι αρθρογράφους στην Ελλάδα.

Ανακοίνωση εξέδωσε κι ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ με προσωπική του δήλωση ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για “δυσαναπλήρωτο κενό στην ελληνική δημοσιογραφία”.

Η ανακοίνωση της Superleague

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωση Super League για το θάνατο του δημοσιογράφου Χρίστου Χαραλαμπόπουλου. 

«Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του δημοσιογράφου Χρίστου Χαραλαμπόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Βαρύ πένθος στο δημοσιογραφικό κόσμο! Πέθανε ο Χρίστος Χαραλαμπόπουλος

Ο εκλιπών υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους αθλητικούς συντάκτες της γενιάς του, με πλούσιο συγγραφικό έργο, ενώ η μετριοπάθειά του και η βαθιά γνώση του αθλητισμού, τον είχαν καταστήσει ιδιαίτερα αγαπητό σε όλους τους φιλάθλους, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης.

Αποχαιρετούμε έναν άξιο συνάδελφο, έναν άνθρωπο με λεπτή αίσθηση του χιούμορ και μια ξεχωριστή προσωπικότητα».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον θάνατο του δημοσιογράφου, Χρίστου Χαραλαμπόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών.

Ο Χρ. Χαραλαμπόπουλος διένυσε μια λαμπρή διαδρομή στον χώρο της δημοσιογραφίας. Εργάστηκε σε πλειάδα μέσων τόσο στον έντυπο όσο και στον ηλεκτρονικό τύπο και άφησε το δικό του χαρακτηριστικό αποτύπωμα με την οξύνοια και το χιούμορ που διέκρινε την παρουσία του. Διετέλεσε επίσης ανταποκριτής στο Στρασβούργο και τις Βρυξέλλες, ενώ υπήρξε εξωτερικός συνεργάτης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα.

Πέρα από τη σπουδαία καριέρα του στη δημοσιογραφία, ο Χρ. Χαραλαμπόπουλος αφήνει κι ένα πλούσιο συγγραφικό έργο, με μεταφράσεις αλλά και δικές του συλλογές διηγημάτων.

Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του.»

Η δήλωση του Τσίπρα

«Σπουδαία πένα, ανατρεπτικός, βαθιά δημοκράτης και ακούραστος μαχητής της ζωής. Ο Χρίστος Χαραλαμπόπουλος αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην ελληνική δημοσιογραφία».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις