Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Μουντιάλ 2022: Αγγλία και Ολλανδία κάνουν πρεμιέρα στα γήπεδα του Κατάρ

Μουντιάλ 2022: Αγγλία και Ολλανδία κάνουν πρεμιέρα στα γήπεδα του Κατάρ

Η ώρα για την πρεμιέρα των πρώτων ηχηρών ονομάτων του Μουντιάλ 2022 έφτασε. Στη δεύτερη ημέρα του παγκοσμίου κυπέλλου θα “εμφανιστούν” η Αγγλία και η Ολλανδία, δύο ομάδες που έχουν υψηλές βλέψεις στη διοργάνωση.

Η δεύτερη ημέρα του Μουντιάλ 2022 περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις, με τα ζευγάρια Αγγλία – Ιράν και Ολλανδία – Σενεγάλη να ξεχωρίζουν.

Το πρώτο παιχνίδι της ημέρας είναι προγραμματισμένο για τις 15:00. Η Αγγλία θα αντιμετωπίσει το Ιράν των των Χατζισαφί και Μοχαμαντί της ΑΕΚ στο «Khalifa International Stadium» της Ντόχα, για τον δεύτερο όμιλο.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ θα στερηθεί των υπηρεσιών των Μάντισον (ενοχλήσεις στο γόνατο) και Κάιλ Γουόκερ (μυϊκός τραυματισμός), ενώ απ’ την άλλη πλευρά ο Κάρλος Κεϊρόζ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αζμούν της Λεβερκούζεν λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο.

Ακολουθεί η αναμέτρηση της Σενεγάλης με την Ολλανδία στις 18:00 το «Al Thumama Stadium». Οι Ολλανδοί είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, ειδικότερα από τη στιγμή που οι Αφρικανοί θα παραταχθούν χωρίς το μεγάλο αστέρι τους, Σαντιό Μανέ. 

Η Ολλανδία και η Σενεγάλη βρίσκονται στον πρώτο όμιλο παρέα με Κατάρ και Εκουαδόρ. Υπενθυμίζεται ότι χθες (20/11) το Εκουαδόρ νίκησε άνετα τους διοργανωτές με 2-0 στο εναρκτήριο παιχνίδι του Μουντιάλ 2022.

Το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας του Μουντιάλ 2022 κλείνει (21:00) με το παιχνίδι των ΗΠΑ με την Ουαλία στο «Ahmad bin Ali Stadium» της πόλης Αλ-Ραγιάν. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στον δεύτερο όμιλο μαζί με Αγγλία και Ιράν.

Οι Αμερικανοί δεν θα έχουν διαθέσιμο τον Ντε Λα Τόρε λόγω μυϊκού τραυματισμού, ενώ οι Ουαλοί δεν υπολογίζουν σε πρώτη φάση τον τραυματία Νόριγκτον Ντέιβις.

Όλα τα παιχνίδια θα μεταδοθούν από τον ANT1+, ενώ η αναμέτρηση ΗΠΑ – Ουαλία στις 21:00 θα μεταδοθεί και από τον ΑΝΤ1.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις