Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Μπενφίκα: Οπαδοί κατά Ζέσους, στα «κάγκελα» με πανό για ΠΑΟΚ (pic)

Μπενφίκα: Οπαδοί κατά Ζέσους, στα «κάγκελα» με πανό για ΠΑΟΚ (pic)
Reuters

Την ώρα που η Μπενφίκα βρίσκεται στην Ελλάδα, για τον αγώνα με την Άρσεναλ στο Europa League, στην Πορτογαλία επικρατεί… αναβρασμός, αφού οι οπαδοί τα έχουν βάλει με τον προπονητή, Ζόρζε Ζέσους.

Ο Ζόρζε Ζέσους επέστρεψε στην Μπενφίκα για να την επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών αλλά οι Πορτογάλοι κάνουν μια απογοητευτική σεζόν.

Στα προκριματικά του Champions League αποκλειστηκε από τον ΠΑΟΚ, ενώ στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας (39 βαθμούς) και στο -15 από την πρωτοπόρο, Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η Μπενφίκα έχει μόλις δύο νίκες στα τελευταία επτά παιχνίδια της, με τους οπαδούς να τα έχουν με τον πρόεδρο, Λουίς Φελίπε Βιέρα, αλλά και με τον έμπειρο τεχνικό.

Λίγες ώρες πριν το ματς με την Άρσεναλ, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», οι οπαδοί της Μπενφίκα, κρέμασαν πανό έξω από το «Ντα Λουζ» πανό κατά του Ζέσους.

Μάλιστα σε ένα από αυτά υπήρξε αναφορά και στον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ. «Θέλεις στήριξη; Τι πήρες με τον ΠΑΟΚ;» έγραψαν χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος ο Ζέσους, μέσω των δηλώσεων του, φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως δεν είναι διατεθειμένος να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις