Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Νέα απαράδεκτη ανάρτηση Τσιάρτα για Αντετοκούνμπο κι Αγγελοπούλου (pic)

Νέα απαράδεκτη ανάρτηση Τσιάρτα για Αντετοκούνμπο κι Αγγελοπούλου (pic)

Ο Βασίλης Τσιάρτας φρόντισε για ακόμα μία φορά να προκαλέσει αντιδράσεις με ανάρτηση του στα social media. Αυτή τη φορά “επιτέθηκε” στην Γιάννα Αγγελόπουλου, αντιδρώντας για την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη φωτογραφία για την επέτειο των 200 ετών από την επανάσταση του 2021.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για την επιλογή του «Greek Freak» στην φωτογραφία, πλάι σε ήρωες της επανάστασης. Μέσω αυτής της δημοσίευσης, ο Τσιάρτας ασκεί άμεση κριτική στην Γιάννα Αγγελοπούλου, καθώς πιστεύει πως θα έπρεπε να βρίσκεται σε αυτή την φωτογραφία κάποιο άλλο πρόσωπο του αθλητισμού.

Η ανάρτηση του:

«Για άλλη μια φορά έρχεται αυτή η απαράδεκτη επιτροπή Greece 2021, να προσπαθήσει να αλλοιώσει τον εορτασμό των 200 χρόνων. Σέβομαι κ εκτιμώ την προσπάθεια που καταβάλει ο Αντετοκούμπο στο NBA κ μπράβο του. Όμως στη φώτο που βλέπετε θα έπρεπε να ήταν κάποιο απ’ τα παιδιά του /87 στο μπάσκετ, του ‘04 στο ποδόσφαιρο, του ‘05 πάλι στο μπάσκετ ή κάποιος/α Ολυμπιονίκης».

«Όσο κ να θέλει αυτή η Επιτροπή κ η τραγική Γιάννα, δε πρόκειται να αλλάξουν οι χρυσές στιγμές του Ελληνικού αθλητισμού. Αποδεικνύεται μεγάλο το λάθος της κυβέρνησης να της αναθέσει την ευθύνη αυτή. Προσωπικά αηδιάζω κ μόνο που τη βλέπω. Κάποιος να της πει της κυρα Γιάννας ότι η ιστορία έχει γράψει κ δεν ξαναγράφεται».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις