Δευτέρα, 6 Μαΐ
21oC Αθήνα

“Νεκρή πολιτεία” η Φθιώτιδα! Τα πάντα κλειστά όσο περνούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!

ΠΑΟΚ
Φωτογραφία: Eurokinissi

– Ομαλά συνεχίζεται προς το παρόν η μαζική “κάθοδος” των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, για τον αποψινό τελικό Κυπέλλου Ελλάδος
– «Συναγερμός» έχει σημάνει κατά μήκος της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας για την διέλευσή τους
– Κλειστά μοτέλ και πρατήρια κατά μήκος της Εθνικής για να αποτραπεί τυχόν είσοδος των οπαδών
– Ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις είναι… πανέτοιμες σε περίπτωση που παρατηρηθεί… υποψία “σπίθας”
– Από τα χαράματα έχει ξεκινήσει το κομβόι από την Θεσσαλονίκη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αναμετρώνται απόψε στις 20:30, στο ΟΑΚΑ, για τον τίτλο του φετινού Κυπέλλου Ελλάδος, σε μια επανάληψη του περσινού τελικού.

Όλοι, βέβαια, ελπίζουν αυτή η… επανάληψη να αφορά μόνο στην παρουσία των δύο “δικεφάλων” στον τελικό. Και όχι στα ντροπιαστικά επεισόδια που… τίμησαν το άθλημα το 2017 στον Βόλο.

Οι… οιωνοί δεν είναι, πάντως, καλοί, αφού ήδη από την Πέμπτη υπήρξαν εντάσεις στην Αθήνα. Και συγκεκριμένα με την… απόπειρα ντου οπαδών της ΑΕΚ σε σύνδεσμο φιλάθλων του “δικεφάλου του Βορρά”.

Όμως και χθες, Παρασκευή, είχαμε σοβαρά επεισόδια σε πλατεία Καραϊσκάκη και Κάνιγγος και οι Αρχές έχουν επιστρατεύσει σήμερα 5.000 (!) αστυνομικούς, σε μια προσπάθεια να κυλήσουν όλα ομαλά.

Συναγερμός στην εθνική για την κάθοδο των οπαδών του ΠΑΟΚ!

Στο πλαίσιο αυτό, «συναγερμός» έχει σημάνει κατά μήκος της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας για τη διέλευση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Τα περισσότερα πρατήρια και μοτέλ που βρίσκονται κατά μήκος της εθνικής οδού στη Φθιώτιδα παραμένουν κλειστά.

Click4more: ΠΑΟΚτσής ταξιδεύει στην Αθήνα με… παπάκι! «Τρέλα» για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας [vids, pics]

Κι αυτό ώστε να αποτρέπεται η είσοδος των οργανωμένων φιλάθλων σε αυτά. Την ίδια ώρα, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και διμοιρίες των ΜΑΤ παραμένουν κατά μήκος της εθνικής οδού έτοιμες για να επέμβουν χωρίς να χρειαστεί.

Μέχρι στιγμής δεν έχει σημειωθεί κανένα πρόβλημα κατά μήκος της εθνικής οδού στο νόμο της Φθιώτιδας απ΄ την διέλευση των δεκάδων λεωφορείων με φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Τα ισχυρά αστυνομικά μέτρα θα συνεχίσουν μέχρι τις 4 το απόγευμα. Παρόμοια μέτρα έχουν προγραμματιστεί για μετά τα μεσάνυχτα για την επιστροφή των φιλάθλων στη Θεσσαλονίκη.

Το κομβόι των 200 λεωφορείων ξεκίνησε από τα… χαράματα!

Ο ΠΑΟΚ θα έχει στο πλευρό του χιλιάδες οπαδούς του από όλη την Ελλάδα, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ, με 200 λεωφορεία να έχουν ξεκινήσει το πρωΐ του Σαββάτου (12/05) και από τη Θεσσαλονίκη.

Οι φίλοι του Δικεφάλου του Βορρά έχουν ήδη σταματήσει στις Αφίδνες. Εκεί θα συγκεντρωθούν όλοι μαζί μέχρι και λίγες ώρες πριν τον τελικό. Κατόπιν και συγκεκριμένα από τις 15:30 και μετά, θα ξεκινήσουν ανά 20 λεωφορεία να φεύγουν για την Αθήνα. Στην συνέχεια θα βρεθούν με “ισχυρή” αστυνομική παρουσία να τους συνοδεύει, στο ΟΑΚΑ.

Click4more: «Δρακόντεια» μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ για τον τελικό Κυπέλλου [pics]

Τα λεωφορεία του ΠΑΟΚ θα παρκάρουν στην οδό Σπύρου Λούη και από εκεί θα μπουν οι οπαδοί στο γήπεδο, για να παρακολουθήσουν το σημερινό (12/05, 20:30) αγώνα.

Χαρακτηριστικό των δρακόντειων μέτρων για τον περιορισμό των οπαδών εκτός και εντός ΟΑΚΑ, είναι ότι περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός για την αποφυγή επεισοδίων στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στις Αφίδνες

https://www.facebook.com/goudamanis.panagiotis/videos/10216477370390758/

Νέες εικόνες από την “κάθοδο” των οπαδών του ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ / Metrosport / life-events.gr

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις