Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, αλλά ήταν περισσότερες αυτές του ΟΦΗ. Οι Κρητικοί ήταν πιο δραστήριοι στην περιοχή των αντιπάλων τους, τους οποίους ταλαιπωρούσαν ο Μπερεμασβίλι κι ο Πετρόπουλος. Ωστόσο, η συχνή συνεργασία των δύο παικτών δεν… οδήγησε την μπάλα στα δίχτυα, όπως στο 39′ όταν ο πρώτος έκανε πολύ ωραία κίνηση από τα αριστερά, αλλά η πάσα του δεν έφθασε στον Πετρόπουλο, ο οποίος είχε ευκαιρία και στο 29′, αλλά δεν έκανε καλό κοντρόλ της μπάλας και το συρτό του σουτ κατέληξε άουτ.
Στην αρχή της επανάληψης το σκηνικό του αγώνα θύμισε το πρώτο ημίχρονο, καθώς ο Λεβαδειακός αμυνόταν και ο ΟΦΗ προσπαθούσε για το γκολ, το οποίο όμως… έγινε πράξη από τους Βοιωτούς στο 54′ όταν έπειτα από σέντρα του Πρόγιτς ο Λόρια δεν εκτίμησε σωστά, έκανε κακή έξοδο, κι ο Μάντζιος πλάσαρε στα… δίχτυα κάνοντας το 0-1.
Ο ΟΦΗ συνέχισε να επιμένει για το γκολ με τον Γκιόργκι να παίρνει πάνω του την επίθεση της ομάδας του. Ομως, καμία αλλαγή δεν σημειωνόταν στο σκορ.
Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τριποτσέρης ανέτρεψε τον Ορτέγκα. Κι Βαγγέλης Μάντζιος ανέλαβε την εκτέλεσή του. Ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λόρια, που βρήκε την μπάλα, αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει το 0-2.