Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Νταβίντε Αστόρι: “Λύγισαν” οι ποδοσφαιριστές Τζένοα και Κάλιαρι στο άκουσμα της είδησης

Νταβίντε Αστόρι

Συγκλονιστικές στιγμές πριν το παιχνίδι μεταξύ Τζένοα και Κάλιαρι. “Έσπασαν” οι ποσοσφαιριστές στο άκουσμα της τραγικής είδησης.

Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Νταβίντε Αστόρι. Ο 31χρονος αρχηγός της Φιορεντίνα άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς.

“Έσπασαν” για τον Νταβίντε Αστόρι

Το παιχνίδι μεταξύ της Ουντινέζε και της Φιορεντίνα αναβλήθηκε, όπως ήταν λογικό, ωστόσο δεν ήταν το μόνο.

Αναβολή ήταν η απόφαση και για την αναμέτρηση μεταξύ της Τζένοα και της Κάλιαρι, όπου καταγράφηκαν συγκλονιστικές στιγμές.

Ξαφνικά, όταν έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Νταβίντε Αστόρι, η φωτογραφία του απεικονίστηκε στα μάτριξ του γηπέδου. Το κοινό ξέσπασε σε αυθόρμητα χειροκροτήματα, με την συγκίνηση να είναι τεράστια. Άλλωστε ο Νταβίντε Αστόρι ήταν επί έξι σεζόν ποδοσφαιριστής της Κάλιαρι…

Νταβίντε Αστόρι

Κάτι το οποίο φυσικά “πέρασε” και στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Η είδηση έγινε γνωστή ενώ εκείνοι έκαναν το ζέσταμά τους, πριν την αναμέτρηση.

Οι ποδοσφαιριστές ήταν πραγματικά σοκαρισμένοι. Κάποιοι δεν μπόρεσαν να κρύψουν την συγκίνηση και τα δάκρυά τους… Και πώς να γίνει διαφορετικά, όταν μάθαιναν ότι τόσο ξαφνικά έφυγε ένας νέος συνάδελφός τους…

https://youtu.be/bnu1DgzrjCY

Οι οπαδοί έμειναν για ώρα στις κερκίδες, όπου επικρατούσε η απόλυτη “παγωμάρα”…

Θεωρούνταν, μάλιστα, εξ αρχής εξαιρετικά πιθανό να αναβληθούν όλα τα παιχνίδια της σημερινής αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Ιταλίας. Κάτι προφανώς λογικό, μετά από μία τέτοια είδηση…

Και κάτι που τελικά συνέβη, αφού η οργανωτική επιτροπή της Serie A αποφάσισε την αναβολή όλων των αγώνων της 27ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος, σε ένδειξη πένθους για τον αδόκητο θάνατο του αρχηγού της Φιορεντίνα, Ντάβιντε Αστόρι.

Πηγή: dailymail.co.uk
Φωτογραφίες: EPA

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις