Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ντέμης Νικολαΐδης: «Καταλάβαμε ότι στην ΑΕΚ έχουν ένα θέμα με τον Μάνταλο – Καλύτερα να φύγει»

Ντέμης Νικολαΐδης: «Καταλάβαμε ότι στην ΑΕΚ έχουν ένα θέμα με τον Μάνταλο – Καλύτερα να φύγει»
youtube

Ο Ντέμης Νικολαΐδης αναφέρθηκε στην ανάγκη που υπάρχει στην ΑΕΚ για έναν πασαδόρο και εστίασε στην απουσία του Πέτρου Μάνταλου.

Σχολιάζοντας το ΑΕΚ – Άρης (1-2) στην εκπομπή του στο Novasports, ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε την απουσία ενός πασαδόρου από την 11άδα της Ένωσης και έκανε ειδική αναφορά στον Πέτρο Μάνταλο, τονίζοντας πως υπάρχει θέμα με τον Πέτρο Μάνταλο, επαναλαμβάνοντας για μια ακόμα φορά πως ο διεθνής μέσος πρέπει να φύγει από τους “κιτρινόμαυρους”.

«Πάλι η ομάδα έπαιζε χωρίς πασαδόρο. Πάλι δεν ήταν κανείς. ΟΚ, καταλάβαμε ότι εκεί στην ΑΕΚ έχουν ένα θέμα με τον Μάνταλο. Όποιος προπονητής και να έρθει… είναι θέμα προπονητών, είναι θέμα διοίκησης, είναι θέμα δεν ξέρω ποιου, ο Μάνταλος δεν πρέπει να παίζει -μάλλον- στην ΑΕΚ. Έχω ξαναπεί ότι είναι καλύτερα να φύγει. Δεν θα πω ότι έλλειπε αυτός, θα λέω -πλέον- ότι έλλειπε ένας πασαδόρος. Ο Αμραμπατ δεν είναι πασαδόρος.

Και η ΑΕΚ με τους παίκτες που έχει, Αμραμπατ, Λιβάι, Τσούμπερ, Αραούχο θέλει έναν πασαδόρο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο θρύλος της ΑΕΚ, τονίζοντας την ανάγκη για την παρουσία του Μάνταλου από την στιγμή που δεν υπάρχει στην Ένωση άλλος παίκτης με αντίστοιχα αγωνιστικά χαρακτηριστικά…

Το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στο 1:32:22 του video

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις