Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ο Κέβιν Ντουράντ θα παίξει με τις ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024

Ο Κέβιν Ντουράντ θα παίξει με τις ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024

Ο Κέβιν Ντουράντ εμφανίστηκε ξεκάθαρος, όσον αφορά τις προθέσεις του, να ενισχύσει τις ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Τον εαυτό του στη διάθεση της εθνική ομάδα των ΗΠΑ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 του Παρισιού έθεσε ο Κέβιν Ντουράντ, κάτι που ανέφερε ο ίδιος στη media day των Φοίνιξ Σανς.

Οι δημοσιογράφοι βρήκαν την ευκαιρία να μάθουν τις προθέσεις του “KD” αναφορικά με το προσεχές καλοκαίρι και εκείνος ήταν ξεκάθαρος: “Θα παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες του χρόνου”.

Θυμίζουμε πως ο Κέβιν Ντουραντ έχει πανηγυρίσει τρία χρυσά μετάλλια με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες των Λονδίνου (2012), Ρίο ντε Τζανέιρο (2016) και Τόκιο (2020), αλλά έχει κατακτήσει και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010.

Η Team USA τερμάτισε στην τέταρτη θέση στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ, χάνοντας στον μικρό τελικό από τον Καναδά και λίγες ώρες μετά κυκλοφόρησε έντονη φημολογία, πως στους προσεχείς Ολυμπιακοί Αγώνες θα κατέβουν πολλοί “αστέρες” του ΝΒΑ, με μπροστάρη τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις