Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο κορονοϊός έβαλε «λουκέτο» και στο NBA! Θετικός παίκτης των Γιούτα Τζαζ

Ο κορονοϊός έβαλε «λουκέτο» και στο NBA! Θετικός παίκτης των Γιούτα Τζαζ

Ο κορονοϊός εξαπλώνεται ραγδαία και μοιραία έφτασε και στο NBA. Το πρώτο κρούσμα είναι γεγονός, πρόκειται για παίκτη των Γιούτα Τζαζ και πλέον το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο σταματάει μέχρι νεοτέρας!

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (12.03.2020) ήταν προγραμματισμένο το παιχνίδι των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με τους Γιούτα Τζαζ. Όμως πριν από το τζάμπολ ανακοινώθηκε ότι το παιχνίδι αναβάλλεται.

Click4more Ο Τραμπ απαγορεύει όλες τις πτήσεις από Ευρώπη! Εξαίρεση η Βρετανία

Η αιτία της αναβολής αποκαλύφθηκε λίγο αργότερα: ο σέντερ των Τζαζ, ο Ρούντι Γκομπέρ είναι ο πρώτος παίκτης του NBA τον οποίο προβάλει ο κορονοϊός! Η ειρωνεία (ή βλακεία, όπως το δει κανείς) είναι πως ο Γάλλος σέντερ των «Μορμόνων» μια μέρα νωρίτερα θεωρούσε αστείο το θέμα του κορονοϊού και έπιανε όλα τα μικρόφωνα ενώ έκανε δηλώσεις. Ποιος γελάει τώρα;

Η αντίδραση της Λίγκας ήταν άμεση: η σεζόν στο NBA αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας! Τα αντανακλαστικά άμεσα αλλά και το σοκ τεράστιο!

«Το NBA ανακοινώνει ότι ένας παίκτης των Γιούτα Τζαζ έχει βρεθεί θετικός στον COVID-19 (σ.σ. κορονοϊός). Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ανακοινώθηκαν λίγο πριν από την έναρξη του αποψινού αγώνα ανάμεσα στους Τζαζ και τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στην Chesapeake Energy Arena. Το σημερινό παιχνίδι αναβλήθηκε. Ο παίκτης που νοσεί δεν ήταν στο γήπεδο.

Το NBA αναβάλει τους αγώνες μετά το αποψινό πρόγραμμα των αγώνων μέχρι νεοτέρας. Το NBA θα χρησιμοποιήσει αυτό το για να καθορίσει τα επόμενα βήματα του ενόψει της πανδημίας του κορονοϊού», ανέφερε η ανακοίνωση της Λίγκας.

Σύμφωνα με τον Shams Charania, ο Ρούντι Γκομπέρ είναι σε καλή κατάσταση και μάλιστα «ένιωθε αρκετά δυνατός για να παίξει απόψε»! 

Στο μεταξύ, οι Τορόντο Ράπτορς ανακοίνωσαν ότι βάζουν για 14 μέρες τους παίκτες τους σε καραντίνα γιατί είχαν αντιμετωπίσει τους Τζαζ την περασμένη Δευτέρα! 

Σύμφωνα δε με τον Adrian Wojnarowski του ESPN, οι παίκτες των Τζαζ και των Οκλαχόμα μπήκαν σε καραντίνα στο γήπεδο!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις