Παρασκευή, 3 Μαΐ
20oC Αθήνα

Ο Κώστας Τσιμίκας παίρνει φανέλα βασικού στη Λίβερπουλ

Ο Κώστας Τσιμίκας παίρνει φανέλα βασικού στη Λίβερπουλ

Ο Κώστας Τσιμίκας καλείται να καλύψει το κενό του τραυματία Άντι Ρόμπερσον στο αριστερό άκρο της άμυνας της Λίβερπουλ.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, επιβεβαίωσε ότι Άντι Ρόμπερτσον θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον ώμο μετά από τον τραυματισμό του και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τέσσερις μήνες

Ο Κώστας Τσιμίκας αποτελεί πλέον την πρώτη επιλογή του Γερμανού τεχνικού για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τον διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή να ετοιμάζεται να πάρει φανέλα βασικού, αρχής γενομένης από το σαββατιάτικο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ απέναντι στην Έβερτον, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Premier Lague.

“Η απόφαση με την οποία θα προχωρήσουμε είναι αυτή του χειρουργείου. Υπήρχαν λίγες ελπίδες να προσπαθήσει να συνεχίσει χωρίς χειρουργείο.

Μιλώντας όμως με τους ειδικούς, φάνηκε πως η λύση του χειρουργείου είναι η καλύτερη δυνατή, ειδικά μακροπρόθεσμα. Αυτό σημαίνει πως θα μείνει εκτός για κάποιο διάστημα.

Δεν ξέρω ακριβώς πόσο, όμως μία χειρουργική επέμβαση στον ώμο δεν είναι εύκολη υπόθεση. Από την εμπειρία μου, μπορείς να ξαναρχίσεις προπονήσεις γρήγορα όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στις επαφές και σε όλα αυτά.

Οπότε ναι, θα είναι εκτός για μερικό διάστημα”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιούργκεν Κλοπ αναφορικά με τον Ρόμπερτσον.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις