Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο… επέστρεψε και “ξελάσπωσε” την Γιουβέντους! Απίστευτη ανατροπή για Λάτσιο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο… επέστρεψε και “ξελάσπωσε” την Γιουβέντους! Απίστευτη ανατροπή για Λάτσιο
Reuters

Μέχρι να περάσει στο ματς σαν αλλαγή, η Γιουβέντους ήταν ισόπαλη στην έδρα της Σπέτσια. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στη… δράση -αφού πλέον είναι αρνητικός στον κορονοϊό- και “έσπρωξε” την ομάδα του Πίρλο στη νίκη (4-1), πετυχαίνοντας δυο γκολ. Ακυρώθηκε και πάλι γκολ του Μοράτα με VAR. Απίστευτη νίκη για Λάτσιο στο Τορίνο με 4-3.

Με… υπογραφή Κριστιάνο Ρονάλντο. Η Γιουβέντους επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα στη Serie A, επικρατώντας εκτός έδρας της Σπέτσια με 4-1, με τον Πορτογάλο επιθετικό να αγωνίζεται για πρώτη φορά, μετά την “περιπέτεια” που είχε με τον κορονοϊό και να… σπρώχνει τη “βέκια σινιόρα” στη νίκη.

Η Γιουβέντους κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 14′ με τον Μοράτα. Μάλιστα, ο Ισπανός επιθετικός σκόραρε 10 λεπτά αργότερα, τέρμα όμως που ακυρώθηκε από το VAR Θυμίζουμε ότι ο φορ των φιλοξενούμενων είδε τρία γκολ του να ακυρώνονται στην πρόσφατη αναμέτρηση κόντρα στην Μπαρτσελόνα για το Champions League.

Η Σπέτσια αντέδρασε στη συνέχεια και στο 32′ έφερε το ματς στα ίσα με τον Πομπέγκα. Βλέποντας την ομάδα του να δυσκολεύεται, ο Άντρεα Πίρλο σύηκωσε από τον πάγκο το μεγάλο “όπλο” της ομάδας του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο όμως τα έκανε όλα… εύκολα για την Γιουβέντους, αμέσως μετά την είσοδο του στο ματς. Ο Πορτογάλος επιθετικός πέρασε σαν αλλαγή στο 56′ και τρία λεπτά μετά έκανε το 2-1 για την Γιουβέντους.

Μια άλλη αλλαγή του Πίρλο, ο Ραμπιό, κατάφερε να σκοράρει στο 67′, για να έρθει και πάλι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και να διαμορφώσει το τελικό 4-1 από το σημείο του πέναλτι στο 76′. Με τη νίκη της αυτή, η Γιουβέντους έφτασε τους 12 βαθμούς και βρίσκεται στο -4 από την Μίλαν.

Συγκλονιστικό παιχνίδι είχαμε στο Τορίνο, εκεί όπου η ομώνυμη ομάδα νικούσε μέχρι το 87′ την Λάτσιο με 3-2, αλλά δέχθηκε δυο γκολ στις καθυστερήσεις (90+5 και 90+8′) και ηττήθηκε με 4-3.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις