Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η αλήθεια για την «καταδίκη» και τα 99 μαστιγώματα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η αλήθεια για την «καταδίκη» και τα 99 μαστιγώματα
ΦΩΤΟ Reuters

Η παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στις αραβικές χώρες, μετά τη μετεγγραφή του στην Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας, έχει αναδείξει και μία σειρά από νομοθεσίες που είναι απίστευτες για την Ευρώπη.

Μετά τις ποινές κατά της συντρόφου του Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζορτζίνα Ροντρίγκες, επειδή κυκλοφορούσε με κανονικά ρούχα στη Σαουδική Αραβία λοιπόν, αλλά και την παρανομία τους να μην είναι παντρεμένοι, ήρθε και η δική του προσωπική… καταδίκη στο Ιράν γιατί αγκάλιασε μία γυναίκα ζωγράφο.

Πιο συγκεκριμένα, το δίκτυο «Sharq Emroz» ανέφερε μία «αποκάλυψη», σύμφωνα με την οποία κατατέθηκε μήνυση εναντίον του ποδοσφαιριστή και καταδικάστγκε σε 99 μαστιγώματα, για το γεγονός ότι αγκάλιασε και φίλησε την Fatima Hamimi, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Τεχεράνη, για αγώνα της Αλ Νασρ στο Champions League της Ασίας, ωστόσο το δημοσίευμα αυτό αποδείχθηκε ότι είναι απολύτως ψευδές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις φήμες για την καταδίκη του Ρονάλντο κατέρριψε πρώτη η ιρανική πρεσβεία στην Ισπανία με ανάρτησή της στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter). Σε αυτήν, η πρεσβεία αρνείται την ύπαρξη οποιασδήποτε δικαστικής απόφασης ενάντια “σε οποιονδήποτε διεθνή αθλητή” και παρουσιάζει την συνάντηση του Ronaldo με την Hamami ως “ειλικρινή” και “ανθρώπινη”, όπως ανέδειξε και το ellinikahoaxes.gr, με ειδική αναφορά για τα δημοσιεύματα που αναφέρονταν στον Κριστιάνο Ρονάλντο καμι την «περιπέτειά» του με τη δικαιοσύνη του Ιράν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις