Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Λιονέλ Μέσι υπέγραψε στην πλάτη οπαδού που εισέβαλε στο γήπεδο

Ο Λιονέλ Μέσι υπέγραψε στην πλάτη οπαδού που εισέβαλε στο γήπεδο

Ένας οπαδός του Λιονέλ Μέσι μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο μετά το γκολ του Αργεντινού κόντρα στην Τζαμάικα και έβαλε τον “ψύλλο” να υπογράψει στην πλάτη του.

Ο Λιονέλ Μέσι πέρασε ως αλλαγή στο φιλικό παιχνίδι της Αργεντινής με την Τζαμάικα στο δεύτερο ημίχρονο και πρόλαβε να κλέψει την παράσταση μέσα σε λίγα λεπτά.

Στο 86′, ο Αργεντινός σταρ έκανε το 2-0 με όμορφη προσπάθεια εκτός περιοχής και στο 89′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με το 90ο γκολ του με τη φανέλα της Αργεντινής να “προκαλεί” ταραχή…

Ένας φαν του μπούκαρε στο γήπεδο και τον έβαλε να υπογράψει στην πλάτη του. Ο Μέσι έκανε την κίνηση να υπογράψει, αλλά λογικά δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το… έργο του, αφού οι άνθρωποι ασφαλείας μπήκαν στο γήπεδο και έπιασαν τον οπαδό.

Έγραψε ιστορία ο Λιονέλ Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι έγραψε ιστορία με την Εθνική Αργεντινής στο φιλικό παιχνίδι με την Τζαμάικα.

Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, σημείωσε ακόμη δύο τέρματα και έφτασε τα 90 με την φανέλα της Αργεντινής. Ενα επίτευγμα που τον έφερε τρίτο στον πίνακα με τους αρχισκόρερ εθνικών ομάδων.

Ο «ψύλλος» ξεπέρασε τον Μοχτάρ Ντακαρί, ο οποίος έχει πετύχει 89 τέρματα με την εθνική Μαλαισίας. Στην πρώτη θέση της σχετικής κατάταξης, βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο με 117 γκολ και ακολουθεί ο Αλί Ντάεϊ από το Ιράν με 109. Την πεντάδα συμπληρώνουν ο Φέρεντς Πούσκας και o Ινδός, Σουνίλ Τσχέρτι με 84 γκολ.

Η πρώτη δεκάδα των αρχισκόρερ:

1. Κριστιάνο Ρονάλντο (Πορτογαλία) 117

2. Αλί Νταέϊ (Ιράν) 109

3. Λιονέλ Μέσι (Αργεντινή) 90

4. Μοχτάρ Ντακαρί (Μαλαισία) 89

5. Φερεντς Πούσκας (Ουγγαρία) 84

– Σουνίλ Τσχερτι (Ινδία) 84

7. Αλί Μαμπκχουτ (ΗΑΕ) 80

8 Γκόντφρεϊ Τσιταλού (Ζάμπια) 79

9 Χουσεϊν Σαϊντ (Ιράκ) 78

10 Πελέ (Βραζιλία) 77

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις