Site icon NewsIT
14:27 | 22.05.25

Ο Λούκα Μόντριτς μένει ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Λούκα Μόντριτς (ΦΩΤΟ REUTERS/Isabel Infantes)

Newsit Newsroom

Το προσεχές ματς με την Σοσιεδάδ στο “Μπερναμπέου” φαίνεται πως θα είναι το τελευταίο του 39χρονου Κροάτη στους “μερένγκες”

Αλλαγή δεδομένων για τον Λούκα Μόντριτς, καθώς ο 39χρονος Κροάτης μεσοεπιθετικός -που στις 9 Σεπτεμβρίου θα γίνει 40 ετών- θ’ αποχωρήσει τελικά από τη Ρεάλ Μαδρίτης, παρά την αντίθετη εισήγηση του νέου τεχνικού, Τσάμπι Αλόνσο.

Το “αφεντικό” της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, δεν συμφώνησε με την άποψη του νέου προπονητή της ομάδας και ο Λούκα Μόντριτς θ’ αποχωρήσει από τους “μερένγκες” την επόμενη εβδομάδα, όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού της Μαδρίτης, «COPE».

Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να αφήσει ελεύθερο τον Κροάτη, να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αν βέβαια αποφασίσει να συνεχίσει ν’ αγωνίζεται.

Ο Μόντριτς θ’ αποχαιρετίσει τους οπαδούς της Ρεάλ την προσεχή Κυριακή (25.05.2025), στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για την τελευταία αγωνιστική της La Liga, στο “Μπερναμπέου”.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version