Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Ο Μανωλάς διαψεύδει το περιστατικό με τον Μέσι – “Να κοιτάτε καλύτερα πριν γράψετε” (pic)

Μανωλάς
ΦΩΤΟ Reuters

Με ανάρτησή του στα social media, ο Κώστας Μανωλάς διέψευσε πως ο Λιονέλ Μέσι αρνήθηκε να του δώσει το χέρι μετά το τέλος της αναμέτρησης μεταξύ Μπαρτσελόνα και Νάπολι για το Champions League.

Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Έλληνας στόπερ της Νάπολι, Κώστας Μανωλάς, με την είδηση που κάνει το γύρο του διαδικτύου σήμερα (9/8) και αναφέρει πως ο Λιονέλ Μέσι αρνήθηκε να του δώσει το χέρι μετά το ματς της Μπαρτσελόνα και την Νάπολι το Σάββατο (8/8).

Με ανάρτησή του στο Instagram -στα ιταλικά- ο διεθνής Έλληνας αμυντικός διέψευσε πως έγινε κάτι τέτοιο, ενώ όπως τονίζει -έχοντας ποστάρει στιγμιότυπο από το video που κυκλοφορεί, “δεν υπάρχει παίκτης να αγωνίζεται φορώντας ρολόι, με το μυαλό όλων να πηγαίνει πλέον στον Τούρκο διαιτητή της αναμέτρησης, Τσακίρ. ως τον άνθρωπο που δεν χαιρέτισε ο Μέσι.

“Μερικές φορές πρέπει να σκέφτεσαι πριν γράψεις κακά πράγματα και να κοιτάς προσεκτικά μια φωτογραφία. Δεν έχω ξαναδεί ποτέ ποδοσφαιριστή να παίζει με ρολόι στο χέρι”, έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Κώστας Μανωλάς.

Η ανάρτηση του Μανωλά

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις