Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική – Κεκλεισμένων των θυρών ένα πιθανό game 5 με τον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική – Κεκλεισμένων των θυρών ένα πιθανό game 5 με τον Παναθηναϊκό

Η “υποδοχή” που έκαναν οι φίλοι του Ολυμπιακού στην αποστολή του Παναθηναϊκού, για το game 1 των φετινών τελικών της Basket League, έφερε την τιμωρία της έδρας των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ με μία αγωνιστική για τα γεγονότα πριν από το Game 1 κόντρα στον Παναθηναϊκό. Έτσι, σε περίπτωση που οι τελικοί της Basket League οδηγηθούν σε game 5, οι “ερυθρόλευκοι” θα δώσουν το ντέρμπι με το “τριφύλλι” σε ένα άδειο ΣΕΦ (για την εφαρμογή της ποινής πρέπει να περάσουν πέντε ημέρες).

“1) Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: α) για επεισόδια δυσφημιστικά για το άθλημα στον περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων, ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας από αγώνες πρωταθλήματος ή κυπέλλου και χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ,

β) για απαγορευμένη χρήση πανό χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ) και γ) παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (άναμμα πυρσών), χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ) που διεξήχθη στις 4-6-2023.

2) Απαλλάσσεται η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ της κατηγορίας περί εκτεταμένων υβριστικών συνθημάτων σε βάρος φυσικών προσώπων, για τον ως άνω αγώνα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις