Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει δανεισμό του Εμμανουηλίδη – Προτάσεις για Μακέντα και Αϊτόρ

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει δανεισμό του Εμμανουηλίδη – Προτάσεις για Μακέντα και Αϊτόρ
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στην απόκτηση εξτρέμ και τρεις ποδοσφαιριστές του έχουν δεχθεί προτάσεις για να αποχωρήσουν, με την “πράσινη” ΠΑΕ να είναι θετική για δύο από αυτές.

Πιο συγκεκριμένα, υπήρξαν κρούσεις στον Παναθηναϊκό για τον δανεισμό του Εμμανουηλίδη και τη μετεγγραφή του Μακέντα και του Αϊτόρ. Η Φορτούνα Σιτάρντ έχει ζητήσει τον δανεισμό του νεαρού επιθετικού και αναμένεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις, αφού ο Λάζλο Μπόλονι έχει ανάψει το “πράσινο φως” για να πάρει περισσότερες ευκαιρίες κάπου αλλού ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής.

Ο Παναθηναϊκός «παλεύει» μέχρι τέλους για Μεντόζα (video)

Πρόταση από τη Σαραγόσα έχει δεχθεί από την πλευρά του, ο Ισπανός εξτρέμ, αλλά ούτε ο ίδιος ούτε η ομάδα “καίγονται” να ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους, σε αντίθεση με ό,τι ισχύει για τον Ιταλό στράικερ. Ο Κίκο Μακέντα ανανέωσε πριν λόγους μήνες το συμβόλαιό του με το Τριφύλλι, αλλά πλέον αποτελεί την 4-5η επιλογή του Μπόλονι στην επίθεση κι έτσι γίνονται προσπάθειες για να αποχωρήσει από την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είχε ήδη επαφή με την Εσπανιόλ, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από την Ιταλία για την περίπτωσή του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις