Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο Ρικ Πιτίνο στο στόχαστρο ομάδας του κολεγιακού πρωταθλήματος!

Ο Ρικ Πιτίνο στο στόχαστρο ομάδας του κολεγιακού πρωταθλήματος!
ΦΩΤΟ Intime

Στην κορυφή της λίστας των υποψήφιων προπονητών για τον πάγκο των Iona Gaels, που αγωνίζονται στο NCAA, βρίσκεται ο Ρικ Πιτίνο σύμφωνα Αμερικαωούς δημοσιογράφους.

Ο Ρικ Πιτίνο βρίσκεται ήδη στις ΗΠΑ, καθώς ήθελε να είναι κοντά στην οικογένειά του αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο πλανήτης λόγω κορονοϊού, αλλά φαίνεται πως υπάρχουν κάποιοι που θα ήθελαν να τον κρατήσουν εκεί…

Σύμφωνα με όσα ανέφερε σε ανάρτησή του ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Άνταμ Ζαγκόρια, ο Αμερικανός τεχνικός του Παναθηναϊκού βρίσκεται στο στόχαστρο των Iona Gaels.

 

H ομάδα του κολεγίου της Νέας Υόρκης,βρίσκεται σε αναζήτη προπονητή, μετά την παραίτηση -για λόγους υγείας- του Τιμ Κλούς και ο Πιτίνο φαίνεται πως βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, μαζί με τον Τζάρεντ Γκράσο, ενώ όπως προσέθεσε ο Ζαγκόρια υπήρξε κρούση στον 68χρονο προπονητή και νωρίτερα μέσα στη σεζόν.

Περισσότερες πληροφορίες δεν δίνονται, αλλά ο Πιτίνο δεσμεύεται έτσι κι αλλιώς με συμβόλαιο από τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2021, οπότε εξελίξεις ίσως είναι δύσκολο να υπάρξουν.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις